Annonsørinnhold

Denne puten kan forhindre rynker!

Ja, for du kan faktisk få rynker mens du sover!

Denne puten kan forhindre rynker!

Det er kanskje ikke så lett å forestille seg at sovestillingen din og, ikke minst, puten du drømmer dine søteste drømmer på kan bidra til å utvikle dype, permanente rynker i ansiktet ditt. Rosa Karlsen er kosmetisk sykepleier ved Bodyfly Frogner og kvinnen bak den banebrytende puten Face in Place®.

Hun forklarer at når man ligger på siden og hviler ansiktet på en vanlig pute, fører det til at man får et trykk på huden som gjør at det kan dannes rynker. Til slutt blir de til permanente rynker og asymmetrisk ansikt.

- Gjentagende bevegelser over tid fører til rynker og asymmetrisk ansikt. For eksempel om du alltid hever øyebrynene vil pannen rynke seg, og til slutt får du de karakteristiske "trekkspill"-rynkene i pannen. Det samme gjelder foldene som danner seg på huden fordi du oftest ligger på den ene siden, sier Rosa Karlsen.

Hun forklarer videre at når ansiktet ligger ned mot puten mister huden tilførsel av oksygen, og sirkulasjonen blir dårligere. Det igjen kan føre til at huden også blir slappere og mister volum.

Kjøp din Face in Place®-pute her!

SOVERYNKER: Her ser du tydelig hva som skjer når huden ligger på en vanlig pute.
SOVERYNKER: Her ser du tydelig hva som skjer når huden ligger på en vanlig pute. Vis mer

Medisinsk bakgrunn

Ideen til puten kom allerede for mange år siden da Rosa Karlsen jobbet som sykepleier på sykehus. Hun så hvordan pasienter som lå med oksygenmasker hadde problemer med å ligge på vanlige puter, og om de hadde vond nakke var utfordringen enda større. En pute som var designet slik at nakken fikk hvile mens ansiktet lå fritt ville ha løst problemet.

Ideen til å utvikle en anatomisk riktig pute ble virkelig forsterket etter at hun begynte som kosmetisk sykepleier ved Bodyfly Frogner. Mange av kundene var fortvilet over at soverynkene hadde kommet for å bli. Dessuten oppdaget hun at mange hadde utfordringer med nakke og skuldre slik at de ikke hadde mulighet til å sove på ryggen.

Kjøp din Face in Place®-pute her!

PRODUKTUTVIKLER: Rosa Karlsen viser stolt frem Face in Place® som både er bra for huden og nakken!
PRODUKTUTVIKLER: Rosa Karlsen viser stolt frem Face in Place® som både er bra for huden og nakken! Vis mer

Tok fire år å utvikle

Rosa Karlsen bestemte seg for å utvikle sin helt unike pute som gir perfekt hvile for nakken, og som ikke er i nærkontakt med huden når du ligger på siden. Åtte testpersoner i ulik alder og kjønn evaluerte de ti prototypene som ble laget, og bidro til å optimalisere Face in Place® til slik den er nå. Prosessen tok hele fire år, men belønningen er norsk og internasjonal design patent og fornøyde kunder.

Kjøp din Face in Place®-pute her!

BRA FOR HUDEN: Fordi huden ikke er i kontakt med puten bidrar den til å forsinke for tidlig aldring. Designet hjelper også de med uren hud og akne, samt alle som gjør kosmetiske behandlinger.
BRA FOR HUDEN: Fordi huden ikke er i kontakt med puten bidrar den til å forsinke for tidlig aldring. Designet hjelper også de med uren hud og akne, samt alle som gjør kosmetiske behandlinger. Vis mer

Både medisinske og kosmetiske fordeler

Face i Place® er ikke bare suveren til å motvirke soverynker, men er også ypperlig for personer med problemer i nakke og skuldre. Med sin medisinske kunnskap og erfaring fra sykehus har Rosa Karlsen designet puten slik at den gir god støtte både når du ligger på siden, magen og på ryggen.

- Det er også slik at de som gjør kosmetiske behandlinger ikke skal ligge med huden på puten de første dagene. Det er utfordrende når man er vant til å ligge på siden eller ikke kan ligge på ryggen. I tillegg kan fillerene holde lengre i ansiktet ved å bruke Face in Place® som hodepute. Vippeextencion kan også ha god nytte av puten, sier Rosa Karlsen.

Puten er også perfekt for de som sliter med akne og uren hud fordi vanlig hodepute gjerne blir full av bakterier og forhindrer tilførsel av oksygen til huden. Personer med søvnapne og de som bruker oksygenmaske vil elske Face in Place®.

Kjøp din Face in Place-pute® her!

MEDISINSK BAKGRUNN: Rosa Karlsen har brukt sin medisinske bakgrunn og erfaring som sykepleier på sykehus til å utvikle formen på Face in Place®.
MEDISINSK BAKGRUNN: Rosa Karlsen har brukt sin medisinske bakgrunn og erfaring som sykepleier på sykehus til å utvikle formen på Face in Place®. Vis mer

Fornøyde kunder

Tilbakemeldingene på Face in Place® har vært utelukkende positive! Maja Ottesen (46) forteller at hun er veldig glad for at hun har oppdaget Face in Place®. Som lærer i ansiktsyoga vet Maja Ottesen alt om funksjonene i ansiktet. Hun forklarer at alle har vaner, eller rettere sagt uvaner, som vi ikke er klar over selv. Bakdelen er at de til slutt setter spor i ansiktet. I og med at vi tilbringer en tredjedel av livet i sengen er det viktig med en god pute.

- Jeg er generelt opptatt av hud og har kjøpt alt av puter. Ja, jeg har til og med prøvd å lage min egen pute av skumgummi. Det fungerte ikke så godt! Face in Place® er behagelig, og den vedlikeholder det arbeidet jeg gjør, sier ansiktsyogalæreren entusiastisk.

Kjøp din Face in Place-pute® her!

FORNØYD: Maja Ottesen er en av mange fornøyde kunder fordi puten vedlikeholder arbeidet hun gjør som lærer i ansiktsyoga.
FORNØYD: Maja Ottesen er en av mange fornøyde kunder fordi puten vedlikeholder arbeidet hun gjør som lærer i ansiktsyoga. Vis mer

For nakkens skyld

Bente Sleppen (55) kjøpte puten etter en hudbehandling hos Rosa Karlsen. Hun kjøpte den for nakkens skyld, men kjenner at oksygentilførselen til ansiktet er noe helt annet.

- Jeg er helt avhengig av puten, og jeg må ha den med meg når jeg reiser. Den er behagelig, og jeg våkner ikke lengre om natten av at jeg må rette på puten. Jeg er så fornøyd, så jeg har kjøpt til min mor og datter også, sier Bente Sleppen.

Anita Bertzen (55) bruker Face in Place® mest for nakkens skyld. Hun forteller at som tannlege har hun et "nakkeproblem"-yrke.

Jeg har brukt puten i over et år, og det frister ikke å gå tilbake til annen pute. Den fungerer bra og jeg ligger veldig godt på den. Jeg savner puten hver gang jeg må vaske den, sier den travle tannlegen.

Besøk oss gjerne på @faceinplace.2019 og @bodyfly.frogner

Kjøp din Face in Place® -pute her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer