Annonsørinnhold

Dån! North West startet nettopp den SØTESTE trenden

Dette er den perfekte baby- eller barnegaven

North West (på mamma Kim Kardashian sin arm) har for lengst blitt en trendsetter. Foto: NTB Scanpix
North West (på mamma Kim Kardashian sin arm) har for lengst blitt en trendsetter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hjerteknuser i Vans! Foto: NTB Scanpix
Hjerteknuser i Vans! Foto: NTB Scanpix Vis mer

North West er bare fire år gammel, men har for lengst blitt en trendsetter. Kanskje ikke så rart når mamma og pappa heter Kim Kardashian og Kanye West? Stjerneparet har måttet tåle en del kritikk for å kle opp den lille datteren sin i kontroversielle plagg som pelsjakker og minikjoler, men den siste trenden North har startet kan vi virkelig like. Nylig ble 4-åringen fotografert i en miniversjon av den klassiske vans-skoen sammen med en knallgul kjole. Dån! Skal du kjøpe gave til babyshower eller bursdag?

Da er disse sorte sneakersene garantert en fulltreffer!

LES OGSÅ: Kjendisene elsker den! Her kjøper du oppblåsbar flamingo til sommerferien

LES OGSÅ: Trendalarm! Nå vil alle ha Gigi-brillene

Bestill dem her: Sorte Vans for baby og barn (str 17-26)

Foto: NTB Scanpix, Zalando
Foto: NTB Scanpix, Zalando Vis mer

Har du heller lyst på noen litt mer lekne varianter? Hva med snoopy-Vans, enhjørning-Vans eller ponny-Vans? Dette er uten tvil sommerens søteste skotrend for barn.

Dån! North West startet nettopp den SØTESTE trenden

1. Enhjørningsko fra Vans 2. Sneakers med Snoopy-print fra Vans 3. Blå Vans med Snoopy-print 4. Vans med borrelås og ponnyprint

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du handle på nett? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Asos, Ellos, Nelly og Zalando aktuelle rabatter. Sjekk for alle tilbud akkurat nå.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer