Annonsørinnhold

Black Friday:

Blond for Christmas, sa du?

Ifølge Selena Gomez, YES (og her er produktene du trenger)!

SELENA GOMEZ WHO? Altså wow! Kjenner du igjen superstjernen? Foto: NTB Scanpix
SELENA GOMEZ WHO? Altså wow! Kjenner du igjen superstjernen? Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens de fleste av oss lå godt innpakket i sofaen og så på «Stranger Things», overrasket ingen andre enn vår favorittdame «at the moment», Selena Gomez, med en drastisk forvandling under gårsdagens American Music Awards.

Sangerinnen stjal nemlig all oppmerksomheten under gårsdagens kjendisevent med sitt nye platinablonde hår (og vi mener platinablonde)!

Fra helt svart til blonder enn blondest på et par timer, og det beste av alt; hun kunne faktisk ikke sett bedre ut! ... og vi føler oss plutselig litt vel inspirerte til en ekstrem forandring.

LES OGSÅ: Så sjeldent vasker Selena Gomez håret!

Blond for Christmas, sa du?

Du også? Her er produktene du trenger for å få Selenas nye it-frisyre før årets festligheter (og ja, du kommer uten tvil til å ta all oppmerksomheten under årets julemiddag!):

LES OGSÅ: Dette er beauty-produktene Kim, Kendall og Kylie ikke kan leve uten

Blond for Christmas, sa du?

1. AVFARGING (HVIR DU ER MØRKHÅRET)

Har du mørkt hår, som Selena hadde før hun farget det, eller er du bare litt mørkere blond, er det første steget du må gjøre for å få den perfekte blondfargen å bleke håret. Og en av disse vil være til god hjelp:

Fra venstre: Bleking fra Schwarzkopf, bleking fra Garnier og bleking fra Loreal.

Blond for Christmas, sa du?

2. GO BLOND!

Så til den morsomme dele; fargingen! Her er det viktig å finne riktig tone til ditt hår - også må du selvsagt bestemme deg for om du vil ha en kaldere eller varmere farge. Her er noen av våre favoritter:

Fra venstre: Hårfarge fra Schwarzkopf, hårfarge fra Loreal og hårfarge fra Schwarzkopf.

Blond for Christmas, sa du?

3. VARMEBESKTTELSE

Når håret både er bleket og farget er det ekstra viktig med all beskyttelse og pleie for å unngå å skade det ytterligere. Før du gjør noe som helst med det som inkluderer varme (føner, krøller eller retter) er det viktig å bruke varmebeskyttende produkter.

Fra venstre: Varmebeskyttende spray fra Lee Stafford, varmebeskyttende spray fra Björn Axén og varmebeskyttende spray fra Phc.

Blond for Christmas, sa du?

4. EKSTRA PLEIE (OG JA, DISSE MÅ DU HA!)

... og mens vi først er på pleie, holder det ikke bare med varmebeskyttende. Å bleke (og å farge) håret tar på, og det er ekstra viktig å pleie håret fra A-Å. Både i dusjen og etter dusjen, med alt fra shampoo og balsam, kurer og oljer.

Fra venstre: Hårmaske fra Sensai, hårolje fra Björn Aksén, leave-in serum fra Kiehl's, hair repair fra Sachajuan og hårmaske fra Marc Anthony.

Blond for Christmas, sa du?

5. STYLING

...og sist, men ikke minst; it's all about the styling! Enten du vil gå for en naturlig look som Selena, helt rett eller krøller trenger du disse tre styling-produktene!

Fra ventre: Hårføner fra Björn Axén, rettetang fra Björn Axén og krølltang fra Lee Stafford.

SE FLERE SHOPPINGSAKER HER

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du bestille klær på nettet? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Zalando, Cubus, Nelly og Bubbleroom aktuelle rabattkoder. Se alle våre rabattkoder her

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer