Annonsørinnhold

– Akkurat det en sliten tobarnsmor trengte nå!

Lene (31) er en av 1,7 millioner nordmenn som er medlem og medeier i Coop. Mobilappen gir henne tilbud på det hun handler oftest.

SKREDDERSYDD: Lene Høyem får gjerne tilbud om barnesmoothier i Coop-appen, naturlig nok.
SKREDDERSYDD: Lene Høyem får gjerne tilbud om barnesmoothier i Coop-appen, naturlig nok. Vis mer

– Det er så praktisk!

Lene Høyem (31) balanserer et grovbrød på tvillingvogna. Der sitter Aksel og leker med en drueklase mens lillesøster Iben sover søtt gjennom handleturen.

Lene er en av Norges 1,7 millioner Coop-medlemmer. Medlemskortet, fordelene og kupongene har hun lett tilgjengelig på mobilen. Tilbudene hun får i appen er skreddersydd for henne, basert på hva hun faktisk kjøper i butikkene.

Les mer om appen

– Barnesmoothier er jo en gjenganger, det går en del av dem, forteller hun.

Gratis - når du trenger det mest

Hun ser ofte om det er noen tilbud i nærheten av der hun er ute på trilletur.

– Iblant tikker det inn en gratis cola, og jeg tenker: «akkurat det en sliten tobarnsmor trengte nå»!

Et stykke lenger inn i Coop Mega Bislett i Oslo treffer vi Beate Wennerød (60), som ser på mobilen at hun har en kupong som gir henne gratis solegg.

MED PÅ KJØPET: I dag gir Coop-appen Beate Wennerød en kartong Solegg - uten at hun trenger å betale en krone for dem!
MED PÅ KJØPET: I dag gir Coop-appen Beate Wennerød en kartong Solegg - uten at hun trenger å betale en krone for dem! Vis mer

– Appen er så enkel å bruke. Også får jeg massevis av gode tilbud. Noen ganger får man også noen overraskelser. Ei venninne og jeg snakket om appen her om dagen, faktisk. Da hadde hun fått Fjordland-tilbud, men hun hadde aldri kjøpt Fjordland-middager. Bare grøten, smiler hun.

SPESIALTILPASSET: I appen finner du en helt ny måte å tenke kundeavis på. De tilbudene du får der, er ikke de samme som naboen din får, men er basert på hva du faktisk kjøper.
SPESIALTILPASSET: I appen finner du en helt ny måte å tenke kundeavis på. De tilbudene du får der, er ikke de samme som naboen din får, men er basert på hva du faktisk kjøper. Vis mer

Bakgrunnen for den type tilbud er at man som oftest får kuponger på de produktene man kjøper ofte. I tillegg får man av og til spennende tilbud på andre varer.

- Mens rabattkupongene du får er unike og bare for deg basert på dine egne innkjøp, finner du i «Min Kundeavis» i appen varer som likner på det du kjøper mest av, forteller markedssjef i Coop Per-Olav Andersen.

Utbytte på over en milliard

17 år gamle Aslak Leo Jåsund er innom butikken i lunsjpausen. Bak en sprukken mobilskjerm viser han to aktive rabattkuponger: Neste gang han kjøper frossenpizza, får han ti kroner avslag, mens på neste Superchips sparer han seks kroner.

TILBUD: Aslak Leo Jåsund får tilbud på både ferdigmiddager og potetchips på mobilen sin.
TILBUD: Aslak Leo Jåsund får tilbud på både ferdigmiddager og potetchips på mobilen sin. Vis mer

– Det er nok av tilbud i appen. Ofte får jeg kuponger på Skyr-yoghurt. Også er jeg en del hjemme alene, så det blir mange ferdigmiddager, forteller Aslak.

– Også liker jeg å sjekke utbyttet mitt!

Det er han ikke alene om. Alle de 1,7 millioner medeierne i Coop har i disse dager fått et kjøpeutbytte på over en milliard kroner. Som medeier i Coop får du minimum 1 % kjøpeutbytte på alt du handler. Oppspart kjøpeutbytte og bonus fra samarbeidspartnere settes automatisk inn på din medlemskonto i februar året etter opptjeningsåret.

Hvor mye har du fått i kjøpeutbytte? Sjekk her!

Medlemsfordeler

  • Kjøpeutbytte på alt du handler
  • Bonus på frukt og grønt i Obs og Extra
  • Bonus på Änglamark-produkter i Coop Mega
  • Rabatter hos utvalgte samarbeidspartnere
  • Medlemskupp på kjente merkevarer
  • Skreddersydde, personlige tilbud på varer du handler ofte
GRATIS: Det er mye å spare på å bruke COOP-appen. Og det du får de beste tilbudene på, er det du kjøper mest av.
GRATIS: Det er mye å spare på å bruke COOP-appen. Og det du får de beste tilbudene på, er det du kjøper mest av. Vis mer

Les mer om medlemsfordelene

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer