Annonsørinnhold

Hårfrisyrer:

7 Hollywood-frisyrer du fikser på 5 minutter

Nope, det er ikke nødvendigvis komplisert å fikse de glamorøse frisyrene.

Margot Robbie, Jessia Alba og Gigi Hadids glamorøse frisyrer kan enkelt kopieres hjemme på badet. Foto: NTB Scanpix
Margot Robbie, Jessia Alba og Gigi Hadids glamorøse frisyrer kan enkelt kopieres hjemme på badet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Er du en som scanner gjennom blogger og rød-løper bilder når du trenger litt ekstra hår-inspo? Da bør du scrolle videre. Vi har nemlig funnet 7 Hollywood-frisyrer som du faktisk klarer å kopiere hjemme på badet - og det på bare 5 minutter. Nøkkelen er riktige produkter, og vi forklarer deg hvordan du kan stjele stjernestilen.

Midtskill og håret bak ørene

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Midtsklil og håret lagt bak ørene er en frisyre vi har sett mer og mer av på den røde løperen de siste årene. Om du velger Rosie Huntigton-Whiteleys polerte variant, eller Alicia Vikanders hverdagslook, kan du være sikker på at du treffer blink med denne frisyren. Gre håret i midtskill, legg det bak ørene og bruk litt hårspray for å få håret til å holde formen. Alicias variant krever ingen forbehandling av håret. Ønsker du Rosies mer glamorøse frisyre føner du håret med rundbørste før du legger det bak ørene.

LES OGSÅ: Denne trende har alle it-jentene til felles

7 Hollywood-frisyrer du fikser på 5 minutter

1. Varmluftsbørste fra Babyliss som kan brukes både til å lage krøller og bølger og til å rette ut håret. Med denne børsten polerer du også håret på samme måte som du gjør når du fører med en rundbørste, og dermed blir håret blankt og glansfult. 2. Denne runde føningshårbørsten fra Tangle Teezer hjelper deg på en rask og effektiv måte å få vått hår til å bli silkemykt, tørt og glansfullt. 3. Shine Serum fra Sachajuan styrker hårfibrene og gir økt glans, stabilitet og volum. 4. Kiehl's Smoothing Oil er et leave in-konsentrat som som motvirker brusete hår hår, gjør det blankt og sørger for at det ikke blir flokete. 5. Blax Hair Tassel hårstrikk blir aldri ødelagt og er veldig skånsom mot håret. 6. Ønsker du skikkelig Hollywood-volum? Da er ruller veien å gå. Disse selv-festende rullene fra Kicks er enkle å bruke. Rull opp håret, føn håret og la håret kjøle seg ned med rullene i håret.

Høy, flettet hestehale

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gigi Hadid can do no wrong ... vi elsker stjernens høye, flettede hestehale og har allerede øvd oss hjemme på badet. Heldigvis kan vi melde om at denne looken er lett å stjele. Det eneste den egentlig krever er at du har litt lengde på håret. Gre håret stramt bakover i en hestehale. Ta ut litt hår og surr rundt roten av hestehale, slik at det ser ut som du har en strikk av hår. Fest dette på undersiden med en hårnål. Resten av håret fletter du løst. Fest en gjennomsiktig, liten strikk nederst, og voilà: du er festens Gigi Hadid <3

7 Hollywood-frisyrer du fikser på 5 minutter

Hørt om hårparfyme? Denne beskyttende sprayen frisker opp håret med signatur duften fra SachaJuan. Den gjør håret mykere, reduserer statisk hår, tilfører glans og gir UV beskyttelse via en unik utendørs teknologi. Kan kjøpes hos Vita.

Wetlook

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi digger Margot Robbies wetlook-frisyre, og kan glede deg med at den er særdeles enkel å kopiere. Vask håret, gre skillet du ønsker og gni inn wetlook-produkter fra rot til topp. Spray håret med en hårspray for å holde det på plass.

7 Hollywood-frisyrer du fikser på 5 minutter

1. Wet look gele fra Lee Stafford gir deg red carpet-verdig hår. 2. Gellac fra Bumble & Bumble er et genialt produkt med masse hold. Dette er en gele du gnir inn i håret som gir skikkelig wetlook. 3. Silk Therapy fra Biosilk er en lett hårspray som holder frisyren på plass. 4. Narrow Dressing Brush fra GHD er perfekt for detaljert styling og tupering. Børsten er skånsom mot håret og lett å bruke 5. Kun en dråpe eller to av denne fuktighetsgivende oljen fra Bjørn Axen holder for å gi håret ditt glans og pleie.

LES OGSÅ: Dette er beauty-produktene Kendall, Kim og Kylie ikke kan leve uten

Høy, blank hestehale

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jessica Alba treffer blink med denne frisyren, som er både enkel og elegant. Gre håret stramt opp i en hestehale høyt på hodet, fest med strikk. Trekk ut et lite parti hår og surr rundt strikken. Fest med en hårnål eller to på undersiden. Spray håret med glansspray, og du er klar for fest. Har du ikke naturlig blankt hår som Jessica? Da bør du føne håret raskt med en rundbørste eller bruke en varmebørste for å få glans og spenst i lokkene. Glans er altså nøkkelordet for denne frisyren!

7 Hollywood-frisyrer du fikser på 5 minutter

Denne varmbørsten fra Babyliss er utstyrt med et keramisk oppvarmingsystem som retter håret på rekordtid. Liss Brush gir håret volum og takket være børstens ion-funksjon blir håret utem Frizz, blankt og mykt.

7 Hollywood-frisyrer du fikser på 5 minutter

Kardashian Beauty Dry Oil er en paraben-fri og næringsrik hårolje som fungerer svært godt til styling.

Stramt sideskill med knute i nakken

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi digger Sofia Richies elegante og tidløse sideskill-frisyre. Lag skill der du ønsker det og gre håret stramt inntil hodet. Fest det i nakken med en strikk og lag en stram knute. Spray med glansspray og en hårspray med godt hold.

SE FLERE SHOPPINGSAKER HER

Høy, volumøs hestehale med stor strikk

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Denne frisyren er for de aller mest dristige, men går du først for denne mener vi den funker like bra til hverdags som fil fest. Her kan du utnytte hårets naturlige struktur, for denne frisyren gjør seg like godt enten du har rett eller krøllete hår. Gre håret opp i en hestehale midt på hodet og fest med en stram strikk. Fest en større hårstrikk utenpå, eller knyt et sjal rundt hårstrikken om du ønsker enda mer effekt.

7 Hollywood-frisyrer du fikser på 5 minutter

1. 3-pack med hårstrikker i fløyel fra Nelly 2. Lys blå "scrunchie" fra Bik Bok

Midtskill og lav hestehale

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi elsker denne glamorøse frisyren til Selena Gomez! Gre håret i midtskill og samle det lavt i nakken med en strikk. Nøkkelen til denne looken er volum i hestehalen. Bruk en stor krølltang og lag krøller i hestehalen. Gre krøllene ut og bruk en tupperingskam for å lage volum. Du trenger slettes ikke ha like langt hår som Selena for å treffe med denne frisyren. En kortere hestehale kan bli minst like volumøs og fin.

7 Hollywood-frisyrer du fikser på 5 minutter

38mm krølltang fra Babyliss

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du bestille klær på nettet? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Zalando, Cubus, Nelly og Bubbleroom aktuelle rabattkoder. Se alle våre rabattkoder her

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer