13 tech-ting du bør investere i til neste reise

... og ja, de er både praktiske og fine!

REISETILBEHØR: Nei, klær, sko og vesker er ikke det eneste som burde prioriteres i kofferten din neste gang du skal ut å reise! Foto: NTB Scanpix
REISETILBEHØR: Nei, klær, sko og vesker er ikke det eneste som burde prioriteres i kofferten din neste gang du skal ut å reise! Foto: NTB Scanpix Vis mer

Solkrem, bikini, kjoler, skjørt og skjorter; vi er gode til å pakke med oss litt for mye av det gode, men å pakke med det vi faktisk trenger og som vi kanskje kommer til å ha mye mer glede av både under og etter ferien, det er lett å glemme.

Vi snakker selvsagt om tech-ting! Bærbare høyttalere, ørepropper polaroidkameraer, aktivitetsklokker; listen over praktiske (og selvsagt fine!) ting du kan og bør pakke med deg på din neste reise er mange! Man må bare sette av tid og penger til å investere dem - og det trenger verken koste deg en formue eller ta lang tid!

Vi har nemlig funnet frem 13 teknologiske ting du kommer til å digge å ha med deg på neste reise. Og det beste er, de er bare et par klikk unna å bli dine!

Musikk

Ingen ferie uten musikk! Både når du er på reise og når du har ankommet ferieparadiset. Disse tingene vil både du og resten av reisefølge ha glede av!

image: 13 tech-ting du bør investere i til neste reise

Ørepropper fra Happy Plugs, bærbar høyttaler fra B&O Play og hodetelefoner fra B&O Play.

Bilder

Og akkurat som vi ikke klarer oss uten musikk, er det minst like viktig (om ikke enda viktigere?) å ha det riktige fotoutstyret for å sikre seg å bevare de beste minnene! Fra super tech til totalt casual; tre ting til enhver fotograf.

image: 13 tech-ting du bør investere i til neste reise

Actionkamera fra GoPro HERO, kameradrone som styres fra telefonen fra Parrot og hurtigkamera fra Fujifilm.

... og litt gøyalt tilbehør da selvsagt! Våre personlige favoritter PopSockets (justerbart håndtak og stativ) og den kjente selfie-stangen:

image: 13 tech-ting du bør investere i til neste reise

Mobiltilbehør

Det er få ting som er like irriterende når man er på ferie som når batteriet på telefonen lader seg ut midt i en attraksjon. Eller som når du gjerne både skulle hørt på musikk og ladet telefonen mens du satt på flyet eller i bilen. For ikke å nevne dersom telefonen skulle blitt knust på reise!

Med disse tre unngår du alle scenarioene:

Bærbar lader fra GP PowerBank, mobildeksel fra Stella McCartney og 2-i-1 lader- og musikkobling fra Belkin.

image: 13 tech-ting du bør investere i til neste reise

Også må man jo være litt aktiv?

...eller man kan i hvert fall late som? Med en smartklokke kan du både være moteriktig og følge med på hvor aktiv - eller lite aktiv - du er i ferien og utfordre deg selv til å gå et par ekstra skritt. Det kan være en ny rute tilbake til hotellet fra solsengen eller kanskje en sykkeltur til en ny strand? Å bruke beina kan nemlig føre deg til steder du ellers ikke ville sett fra bilen - eller solsengen - og ja, vi snakker ut fra erfaring!

image: 13 tech-ting du bør investere i til neste reise

Digitalklokke fra Fossil Q og aktivitetsklokke fra Misfit.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.