- Se på det dyret! Håper jeg ikke kræsjer den!

Se MGP-artist Endre Nordvik (17) øvelseskjøre med millionbil.

Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag synger Endre Nordvik (17) låta «Oh, Oh (Puppy love)» i den andre Melodi Grand Prix-delfinalen fra Florø.

- Den handler om å være forelsket for første gang.

- Jeg finner nok litt igjen av meg selv i låta, og det tror jeg mange andre også vil gjøre, sier han til Dagbladet.

Prøvekjørte Ferrari I slutten av mars håper Nordvik å ta lappen for å kunne nyte sin lidenskap for biler til fulle. Dagbladet ble med da Nordvik fikk øvelseskjøre med en Ferrari like utenfor Oslo.

- Se på det dyret! Håper jeg ikke kræsjer den, sier Nordvik før han setter seg inn i en Ferrari California, som koster 2,7 millioner kroner når den kommer rett fra fabrikken.

Nordvik gikk ett år på mekanikerlinje, men hoppet av da han bestemte seg for at det var musikk han ville holde på med. Likevel har han fortsatt bilinteressen i behold.

Den ble ikke mindre etter øvelseskjøringen.

- Dette er det kuleste jeg har vært med på, sier han etterpå.

Yngst i MGP Med sine 17 år er Nordvik lørdagens yngste MGP-deltaker. Det ser han på som en styrke.

- Jeg tror det kan være en fordel at jeg er yngst og eneste gutt som synger aleine. Jeg håper MGP kan åpne dører for meg, for det jeg ønsker mest i verden er å holde på med musikk, sier han.

<strong>KLAR FOR TUR:</strong> Nordvik håper å få lappen i mars, men inntil videre må selv en Ferrari utstyres med en L når han skal ut på tur. Foto: Eirik Helland Urke
KLAR FOR TUR: Nordvik håper å få lappen i mars, men inntil videre må selv en Ferrari utstyres med en L når han skal ut på tur. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer

Og det er ikke usannsynlig at at kontantkortene til MGP-interesserte tenåringsjenter kan gå varme når Nordvik går på scenen.

Han treffer målgruppen gjennom flere prosjekter med norske Disney, og mange vil huske ham fra «X Factor».

Har hemmelig nummer Nordvik innrømmer at han allerede har skaffet seg hemmelig nummer.

- Det var litt styr etter «X Factor». Det er en annen type oppmerksomhet, men det er bare å ta imot alt, og takke for alle som er nysgjerrige på meg, sier Nordvik, som ikke har kjæreste for tida.

- Det blir det ikke tid til i disse dager. Vi får ta den biten seinere, sier han med et smil.

Oppdaget på YouTube At han i det hele tatt skal synge om kjærlighet for én million nordmenn, skyldes en video han la ut av seg selv på YouTube.

En kveld artisten Samsaya (31) surfet rundt på nettet kom hun over Nordvik, og bestemte seg for at det var ham hun ønsket til å framføre MGP-bidraget sitt.

Historien kan minne om det kanadiske tenåringsidolet Justin Bieber (16), som begynte et samarbeid med superstjernen Usher etter å ha blitt oppdaget på YouTube.

Men Nordvik vil ikke være med på at han er en norsk versjon av Bieber.

<strong>BLE SJARMERT:</strong> Sampda «Samsaya» Sharma har skrevet «Oh, Oh (Puppy Love)». Hun ble sjarmert av Endre Nordvik på YouTube. Foto: Lars Eivind Bones
BLE SJARMERT: Sampda «Samsaya» Sharma har skrevet «Oh, Oh (Puppy Love)». Hun ble sjarmert av Endre Nordvik på YouTube. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

- Nei, jeg er nok ikke det, men jeg har ikke har noe imot Bieber.

- Da det ble kjent at jeg skal være med i MGP var det noen på skolen som ropte etter meg at «der kommer den nye Rybak». Men jeg vil bare være Endre Nordvik, sier 17-åringen.

Disse synger i Florø

1. Marika - «Hungry For You»

2. Pernille og Marius - «I'll Be Yours».

3. Isabella - «Sand»

4. Endre - «Oh, Oh (Puppy Love)»

5. Hanne Sørvaag - «You're Like A Melody»

6. Babel Fish - «Depend On Me»

7. Mimi Blix - «Allergic»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer