Karita skåner Jens for bok-avsløringer

Lanserer biografien etter valget.

VENTER MED BOKA:  Karita Bekkemellem avslutter sitt virke som rikspolitiker til høsten, og skal i den forbindelse gi ut en biografi. Nå har hun bestemt at boka kommer først etter høstens stortingsvalg.
Foto: Lise Åserud / SCANPIX
VENTER MED BOKA: Karita Bekkemellem avslutter sitt virke som rikspolitiker til høsten, og skal i den forbindelse gi ut en biografi. Nå har hun bestemt at boka kommer først etter høstens stortingsvalg. Foto: Lise Åserud / SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Hun har ikke alltid gått stille i dørene Karita Bekkemellem, og det har derfor vært knyttet spenning avsløringer til den kommende selvbiografien fra politikeren.

Hun ble ofret i regjeringskollegiet av Jens Stoltenberg og har stått bak mange kontroversielle uttalelser, blant annet da hun sammenliknet hijab-bruk med kjønnslemlestelse.

Jens, du kan slappe helt av: boka kommer ikke før etter valget, skriver Rbnett.

- Valget av utgivelsesdag var noe forlaget og jeg kom fram til sammen, sier Bekkemellem.

Ap-politikeren gir seg med rikspolitikken til høsten og sier interessen for boka har vært stor.

- Jeg er overrasket over den formidable interessen, både for innholdet og utgivelsesdatoen. Men først og fremst føler jeg meg privilegert over å kunne avslutte mitt politiske liv på denne måten, sier Bekkemellem.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer