VENTER MED BOKA:  Karita Bekkemellem avslutter sitt virke som rikspolitiker til høsten, og skal i den forbindelse gi ut en biografi. Nå har hun bestemt at boka kommer først etter høstens stortingsvalg.
Foto: Lise Åserud / SCANPIX
VENTER MED BOKA: Karita Bekkemellem avslutter sitt virke som rikspolitiker til høsten, og skal i den forbindelse gi ut en biografi. Nå har hun bestemt at boka kommer først etter høstens stortingsvalg. Foto: Lise Åserud / SCANPIXVis mer

Karita skåner Jens for bok-avsløringer

Lanserer biografien etter valget.

|||(Dagbladet.no): Hun har ikke alltid gått stille i dørene Karita Bekkemellem, og det har derfor vært knyttet spenning avsløringer til den kommende selvbiografien fra politikeren.

Hun ble ofret i regjeringskollegiet av Jens Stoltenberg og har stått bak mange kontroversielle uttalelser, blant annet da hun sammenliknet hijab-bruk med kjønnslemlestelse.

Jens, du kan slappe helt av: boka kommer ikke før etter valget, skriver Rbnett.

- Valget av utgivelsesdag var noe forlaget og jeg kom fram til sammen, sier Bekkemellem.

Ap-politikeren gir seg med rikspolitikken til høsten og sier interessen for boka har vært stor.

- Jeg er overrasket over den formidable interessen, både for innholdet og utgivelsesdatoen. Men først og fremst føler jeg meg privilegert over å kunne avslutte mitt politiske liv på denne måten, sier Bekkemellem.