- Jeg pekte på kinnet, og snudde munnen til da han skulle kysse meg

MGP-aktuelle Isabella Leroy er kjæreste med bassisten sin.

Publisert
Sist oppdatert

FLORØ (Dagbladet): De som husker Isabella Leroy (28), tenker først og fremst på «Idol» og den gitarspillende jenta som ville bli sjømannsprest.

Men i kveld synger hun sin egenkomponerte «Sand» i Melodi Grand Prix.

- Det er sikkert ikke MGP folk tenker på når de ser meg. Men dette er også en musikkonkurranse, akkurat som «Idol», sier Leroy når Dagbladet møter henne før delfinalen i Florø.

- Ikke 70-tallsparty Leroy er fornøyd med den nye retningen MGP tok noen år tilbake.

- Selv om konseptet ble stort med ABBAs suksess, og det har hengt igjen, er ikke MGP lenger noe 70-tallsparty, sier Leroy.

Før intervjuet spiller hun låta «Äventyr» for Dagbladets lesere. Leroy trodde lenge at det var hun selv som hadde skrevet sangen.

- Men så spilte jeg den på Island, og der var det noen andre som sang med. Jeg tror det må være en sang jeg hørte da jeg gikk i barnehagen i Stockholm eller noe, sier Leroy liksombittert.

Jackson/Vega Hennes sterkeste minne fra MGP er Carolas «Fångad av en stormvind».

- Jeg var ganske lita, men ba til Gud om at hun måtte vinne. Jeg syntes hun virket så koselig, og likte at hun framsto litt rampete.

I dag er det derimot rock som interesserer Leroy. Når plata hun har brukt tre år på kommer i april er det i kategorien folkrock.

- Jeg liker å tenke at hvis man mikser Michael Jackson og Susanne Vega, så får du Isabella, sier hun med et smil.

Kjæreste med bassisten Med på scenen i kveld er også kjæresten Frode Kilvik (28). Leroy beskriver ham som barndomsvenn, bassist, bestevenn og kjæreste.

De to fant tonen allerede i barnehagen.

- Jeg husker jeg lurte til meg et kyss på Blåbærhaugen. Jeg pekte på kinnet mitt, og snudde jeg munnen til da han skulle kysse meg, sier hun og ler høyt.

For et par år siden møtte de to på hverandre igjen, og dermed ble forholdet tatt opp igjen.

I tillegg til å reise sammen rundt i verden etter favorittbandet Iron Maiden, står Kilvik også på scenen med Isabella Leroy i kveld.

Han synes det er uproblematisk å jobbe så tett med kjæresten.

- Det er kjempelett å være med Isabella. Vi spiller med åpne kort, og kan gi hverandre kritikk.

- Det er veldig gøy å være med bestevennen sin overalt, sier han.

<strong>HØYE HÆLER:</strong> Isabella Leroy er fortsatt i tvil om hun skal bruke disse hælene på scenen i kveld. Foto: Håkon Eikesdal
HØYE HÆLER: Isabella Leroy er fortsatt i tvil om hun skal bruke disse hælene på scenen i kveld. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer