GIR OPP: En av de fire bøndene gir opp å finne kjærligheten på TV, og trekker seg fra «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2.
GIR OPP: En av de fire bøndene gir opp å finne kjærligheten på TV, og trekker seg fra «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2.Vis mer

Jakten-bonde trekker seg

En av bøndene trekker seg fra «Jakten på kjærligheten».

||| (Dagbladet.no):

Mandag skal de fire bøndene endelig velge hvem av frierne de vil satse på i TV2s suksessprogram «Jakten på kjærligheten». Men dramatikken slutter ikke der. En av bøndene trekker seg nemlig før det endelige valget.

Om det er Kristian Akervold (32), Jan Erik Kjær (41),  Calle Breen (49) eller Clas Kvisler (36) som får kalde føtter, er foreløpig en godt bevart hemmmelighet.

- Det er første gang noe slik skjer i Jakten på kjærlighetens historie, og hendelsen rapporteres å ha skapt sjokkbølger blant de øvrige deltagerne og resten av Jakten-miljøet, skriver Se og Hør.

- Det har skjedd mye i Jakten på kjærligheten denne sesongen, og det er flere store øyeblikk igjen. Jeg kan ikke kommentere hva som skjer fremover, sier Katrine Wergeland, presseansvarlig i TV2, til Stavanger Aftenblad.

Frierne flyktet
Årets sesong har vært preget av dramatiske hendelser. Bonden Kristian Akervold opplevde først at frieren Anita Orvedal var i tvil og vurderte å trekke seg fra programmet. Anita ble, men Kristian opplevde nærmest mannefall på gården da de to andre frierne, Heidi Berge og Jeanette Høgli Richardsen valgte å reise hjem.

I forrige episode ble det trykkende stemning på daten til  Jan Erik Kjær og hans frier Håvard Jarstad.

- Når vi skulle sette oss og spise ble ting veldig sterkt. Vi er veldig nærme en avgjørelse. Jeg har hele veien hatt en enorm respekt for de som har valgt å skrive brev til meg og de som har villet være med på dette her, sa en berørt Jan Erik på programmet.

- En påkjenning

- Bøndene og frierne er på jakt etter kjærlighet og det er der som ellers at det tilspisser seg i den ene eller andre retningen. Å dele dette med nesten en million seere er selvsagt en påkjenning på godt og vondt. Vi har et stort apparat rundt denne produksjonen som skal ivareta det meste, understreker Katrine Wergeland.