Skriv omtale
×
Rating


Send omtale
Annonsørinnhold
`
Santander Visa Red

Anmeldelse av Santander Visa Red

4.2/5 ( 3 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Kredittramme

10.000 - 100.000 kr
Bestill kort
Annonselenke
Sperre kort
 • 815 68 550
 • Fra utlandet: +47 21 08 39 01
Lær mer om kortet
 • Nøkkeltall
 • Gebyrer
 • Kortutsteder
Fordeler
 • Lav rente
 • Rabatter i butikker og restauranter
 • Høy kredittgrense
Ulemper
 • Ingen reise- eller avbestillingsforsikring
 • Gebyr oppstår ved ubrukt kort over 12 mnd

Om Santander Visa Red

Når du trenger et kredittkort med en kompetitiv rentesats.

Kredittramme med Santander Visa Red

Santander Visa Red gir deg kredittgrense på inntil 100.000 kroner. Dette er altså et kredittkort som vil gi deg stor handlingsfrihet i hverdagen. Om du skal på ferie, trenger et kredittkort til generelt forbruk eller har behov for finansiering på kort sikt kan Santander Visa Red være gunstig for deg.

Kredittrammen du får tilbud om på ditt Santander Visa Red vil være avhengig av inntektsnivået ditt. Et høyere inntektsnivå og en sterk privatøkonomi er alltid gunstig med tanke på kredittkortsøknaden din og tilbudet du mottar.

Disse henger sammen for at banken skal forsikre seg om at du ikke blir sittende med kredittkortgjeld du ikke klarer å håndtere. Derfor må det også gjennomføres en vurdering av privatøkonomien din i forkant av utstedelse av kredittkortet.

I tillegg til en individuell kredittvurdering stilles det følgende minimumskrav når du skal søke om et Santander Visa Red kredittkort:

 • Du må ha fylt 20 år
 • Du må ha en årlig bruttoinntekt på minst 50.000 kroner

Vilkår og gebyrer på Santander Visa Red

Santander Visa Red er et gebyrfritt kredittkort. Du betaler ikke administrasjonsgebyr, etableringsgebyr, termingebyr, årsavgift, fakturagebyr eller gebyr for varekjøp. Dette er altså et gunstig kredittkort for deg som ønsker å holde kredittkortkostnadene nede.

Vær imidlertid oppmerksom på at du må betale et gebyr for kontantuttak med Santander Visa Red. Dette ligger på 30 kroner. I tillegg må du betale 1% av uttaksbeløpet når du tar ut penger med kredittkortet. Dersom du tar ut kontanter vil effektiv rente også begynne å løpe fra uttaksdato.

Effektiv rente på Santander Visa Red er en av de mest kompetitive på kredittkortmarkedet i Norge. Denne ligger på 17,1%, men vil først begynne å løpe dersom du går over fristen på kredittkortfakturaen din.

Den rentefrie betalingsutsettelse på Santander Visa Red ligger på inntil 50 dager. Når man sammenligner med resten av markedet er dette en gunstig utsettelsesperiode. Husk på at den regnes fra den 1. i hver måned.

Kickback fra Santander med Santander Visa Red

Kickback fra Santander er et omfattende bonusprogram som gir deg en rekke forskjellige rabatter i et stort utvalg nettbutikker. Dersom du skal bruke kredittkortet ditt til å handle på nettet kan dette derfor være et gunstig kredittkort.

I Kickback-programmet får du en prosentsats i rabatt når du gjennomfører kjøp i nettbutikken med ditt Santander Visa Red kredittkort. Rabatten trekkes fra neste måneds kredittkortregning.

Du kan finne rabatter som:

 • 6% på Zalando
 • 4% på Booking.com
 • 12% på Expedia
 • 10% på Lekmer.no
 • 6% på Stormberg

Altså er det et stort utvalg av forskjellige nettbutikker med i Santander sitt Kickback-program.

Vær imidlertid obs på at den månedlige rabattgrensen ligger på 200 kroner – og den årlige ligger på 2000 kroner. Dette er forholdsvis lavt i forhold til andre konkurrenter på markedet. Dersom du ønsker de virkelig store rabattene på netthandel med kredittkortet ditt kan det være lurt å kikke hos andre tilbydere.

Restaurantrabatt med Santander Visa Red

Som kortholder av Santander Visa Red får du tilgang på rabattprogrammet Dealpass. Dette gir deg avslag på en rekke forskjellige opplevelser, som restaurantbesøk, spaopphold, arrangementer og hotell over hele verden.

For å bruke Dealpass trenger du kun et såkalt dropin-bevis eller en SMS-bekreftelse på telefonen. Dette får du ved å sende en tekstmelding til Santander – kredittkortet ditt er allerede registrert som del av rabattprogrammet.

Hvis du er glad i opplevelser gir dette kortet deg en gyllen mulighet til å få litt mer ut av dem. Rabattene er hos visse samarbeidspartnere på hele 25%, og den gjelder for alle du er ute sammen med.

Dealpass inkluderer over 300 rabatterte opplevelser, og Santander Visa Red er derfor et gunstig kredittkort for deg som ønsker å spare penger på restauranter, hoteller, festivaler og en rekke andre ting.

Slik søker du om Santander Visa Red

Det er enkelt å søke om Santander Visa Red via kredittkortets hjemmesider. Her legger du inn noen få opplysninger om arbeidssituasjon og privatøkonomi. Du må videre oppgi hvilken kredittgrense du ønsker å søke om.

Etter du har signert med BankID vil Santander gjennomføre en kredittsjekk av deg. Her ser de på ting som inntektsnivå, eksisterende gjeld og eventuelle betalingsanmerkninger. Sistnevnte vil medføre avslag på kredittkortsøknaden din.

Så lenge du innfrir minimumskriteriene til selskapet er imidlertid sannsynligheten stor for at du vil få godkjent søknaden. Du kan regne med å få ditt nye Santander Visa Red i posten i løpet av noen få virkedager.

 • Nøkkeltall

  Effektiv rente

  17,12%, * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.324,-

  Kredittramme

  10 000 kr – 100 000 kr

  Minimum brutto årsinntekt

  50 000 kr

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Reiseforsikring

  Ja

  Har kredittkortet andre fordeler

  Ja

  Beskrivelse av kortets fordeler

  Få penger tilbake hver gang du handler på nett Med kredittkort fra Santander har du tilgang til tjenesten Kickback fra Santander. Dette er et kostnadsfritt fordelsprogram for netthandel med over 200 butikker. Du får penger tilbake, eller som vi kaller det kickback, når du handler hos en av de tilknyttede nettbutikkene. Prisen på det du kjøper forblir den samme, men du vil i etterkant få en kickback på ditt kjøp, som automatisk godskrives din Santander kortkonto.

  Årlig nominell rente

  14,89%

  Korttype

  Visa

  Cashback

  Ja

  Rabatter

  Ja

  Maksgrense fordel

  Ingen grense

  Drivstoffrabatt

  Nei

  Renten beregnes fra uttaksdato/overføringsdato

  Ja

  Minstebeløp å betale av opptrukket kreditt

  3,00% (minimum 300 kr)

  Landsdekkende

  Ja

  Aldersgrense

  20–100 år

 • Gebyrer

  Årsgebyr

  0 kr

  Termingebyr ved utestående saldo

  0 kr

  Transaksjonsgebyr ved varekjøp i Norge

  0 kr

  Transaksjonsgebyr ved varekjøp i utlandet

  0 kr

  Gebyr ved inaktivt kort

  149 kr/år

  Uttak over skranke

  30 kr + 1,00%

  Uttak over skranke egen bank

  30 kr + 1,00%

  Minibankuttak i egen bank i åpningstid

  30 kr + 1,00%

  Minibankuttak i egen bank utenfor åpningstid

  30 kr + 1,00%

  Minibankuttak i annen bank i åpningstid

  30 kr + 1,00%

  Minibankuttak i annen bank utenfor åpningstid

  30 kr + 1,00%

  Gebyr ved overføring av penger fra kredittkortkonto

  30 kr + 1,00%

  Valutapåslag ved uttak/betaling i utland

  1,75%

  Kontantuttak i utlandet

  30 kr + 1,00%

 • Kortutsteder

  Santander Consumer Bank

  E-post

  post@santanderkredittkort.no

  Adresse

  Postboks 177

  1325 Lysaker

  Telefon

  815 68 550

  Kundeservice

  https://kort.santanderkredittkort.no/kundeservice/

  Nettside

  https://kort.santanderkort.no/Santander-Red/