Skriv omtale
×
Rating


Send omtale
Annonsørinnhold
`
Remember MasterCard

Anmeldelse av Remember MasterCard

4.8/5 ( 5 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Kredittramme

5.000 - 100.000 kr
Bestill kort
Annonselenke
Sperre kort
 • 815 00 701
 • Fra utlandet: +47 23 33 83 32
Lær mer om kortet
 • Nøkkeltall
 • Gebyrer
 • Reiseforsikring
 • Kortutsteder
Fordeler
 • Høy kredittgrense
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Inntil 25% Cashback
 • Rabatter i utvalgte butikker
Ulemper
 • Ikke så mye å utsette på

Om Remember MasterCard

Når du ønsker en av markedets beste rabattprogrammer med kredittkortet ditt.

Kredittramme med Remember kredittkort

Remember kredittkort gir deg inntil 150.000 kroner i kredittramme. Dette er en svært høy kreditt, spesielt med tanke på at Remember ikke er kategorisert som et såkalt eksklusivt kredittkort.

Potensielt får du altså mye frihet i hverdagen med et Remember kredittkort for hånden. Vær oppmerksom på at kredittrammetilbudet du mottar vil avhenge av kredittvurderingen banken gjennomfører av deg.

Tommelfingerregelen er at en høyere inntekt og mer stabil privatøkonomi vil medføre en gunstigere kredittramme. Dette handler om at kortutsteder må være sikker på at du kan håndtere kreditten du får til disposisjon.

Allikevel stilles det ingen krav til inntektsnivå når du søker om et Remember kredittkort. Aldersgrensen er også 18 år, og dette er sånn sett et kort de fleste kan søke om. Men husk på at banken alltid vil gjennomføre en kredittvurdering av deg før du mottar tilbud om kredittkortet.

Vilkår og gebyrer på Remember kredittkort

Remember kredittkort er et såkalt gebyrfritt kredittkort. Du betaler verken termingebyr, etableringsgebyr, varekjøpsgebyr eller fakturagebyr når du bruker kredittkortet.

Allikevel har Remember kredittkort visse utgifter når det kommer til kontantuttak. I minibank betaler du 35 kroner i uttaksgebyr, pluss 1% av uttaksbeløpet. I bank ligger uttaksgebyret på 75 kroner, med tilsvarende prosentandel av pengene du tar ut.

Vær også oppmerksom på at renten vil begynne å løpe fra uttaksdatoen når du tar ut kontanter med ditt Remember kredittkort. Dersom du er ute etter et kredittkort du kan bruke mye til uttak er dette altså sannsynligvis ikke det beste valget.

Med Remember kredittkort henger årsgebyr og effektiv rente sammen. Dersom du betaler årsgebyret på 295 kroner, vil effektiv rente bli liggende på 21,5% årlig. Ønsker du et helt gebyrfritt kredittkort uten årsgebyr koster effektiv rente på den annen side 25,4% i året.

Remember kredittkort kommer med 45 dagers rentefri betalingsutsettelse på varekjøp du gjennomfører med kredittkortet. Husk på at betalingsutsettelsen regnes fra den 1. i hver måned.

Remember Rewards med Remember kredittkort

Som kortholder av et Remember kredittkort får du tilgang på bonusprogrammet Remember Rewards. Dette er en omfattende rabattstruktur, som gir deg forskjellige prosentavslag i en rekke nettbutikker.

For å benytte deg av dette programmet logger du inn via Remember sine nettsider. Deretter kan du handle med opptil 25% rabatt i over 200 nettbutikker. Så lenge du bruker kredittkortet ditt til å betale med vil bonusen registreres.

Samarbeidspartnerne til Remember Rewards er allsidige. Her finner du rabatter på alt fra klær til flyreiser og hotellopphold. Dersom du bruker kredittkortet ditt mye til netthandel vil derfor et Remember kredittkort være svært gunstig.

I tillegg til et omfattende bonusprogram kommer Remember Rewards også med den fordelen at bonusen du opparbeider deg er ubegrenset. Kredittkortet er det eneste på markedet uten et øvre tak for årlig bonusopptjening.

Bonusen du tjener med Remember kredittkort beregnes og trekkes fra neste måneds kredittkortfaktura. På denne måten sparer du penger hver gang du handler med kredittkortet.

Andre fordeler med Remember kredittkort

I tillegg til Remember Rewards, som gir deg omfattende rabatter med kredittkortet ditt, får du også reise- og avbestillingsforsikring inkludert med et Remember kredittkort. Dette er svært gunstig dersom du skal ut og reise med kredittkortet.

Reiseforsikringen tilbys i samarbeid med AIG, og kommer som en ekstrafordel med kredittkortet. Altså betaler du ingenting for den. I tillegg gjelder den for deg selv, ektefelle/samboer, samt barn under 21 år – eller inntil tre medreisende.

Vær oppmerksom på at du må ha betalt minst 50% av reisen med ditt Remember kredittkort for at reiseforsikringen skal tre i kraft. Med bonusopptjening på både flybilletter og hoteller gjør imidlertid kredittkortet dette kravet svært gunstig for deg som kortholder.

Forsikringen gjelder blant annet for reisesyke med hjemtransport, avbestilling dersom du skulle bli syk før avreise, utgifter i forbindelse med forsinkelse på reisen, reiseansvar og ulykke. Altså er både du og familien godt sikret med reiseforsikring på Remember-kredittkortet.

Slik søker du om Remember kredittkort

For å søke om et Remember kredittkort fyller du inn personopplysningene dine på kredittkortselskapets nettsider. Du må blant annet oppgi informasjon om arbeidsforhold, sivilstatus, boforhold og antall barn.

Etter du har sendt inn søknaden vil det gjennomføres en kredittsjekk av deg. Her er kreditor spesielt på utkikk etter registrerte betalingsanmerkninger. Dette vil medføre avslag på kredittkortsøknaden.

Inntekt, eksisterende gjeld, samt kreditthistorikken din vil også bli vurdert. I løpet av kort tid mottar du et kredittrammetilbud i retur, med en tilhørende effektiv rente. Du kan regne med å få ditt nye Remember kredittkort i postkassen i løpet av noen få virkedager.

 • Nøkkeltall
  Effektiv rente 25,40%, * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.921,-
  Kredittramme 150 000 kr
  Betalingsutsettelse 45 dager
  Reiseforsikring Ja
  Årlig nominell rente 21,62%
  Korttype Visa eller MasterCard
  Cashback Ja
  Rabatter Ja
  Maksgrense fordel Ingen grense
  Drivstoffrabatt Nei
  Renten beregnes fra uttaksdato/overføringsdato Nei
  Tilbyr avtalegiro på hele beløpet Nei
  Minstebeløp å betale av opptrukket kreditt 3,00% (minimum 100 kr)
  Landsdekkende Ja
 • Gebyrer
  Årsgebyr 0 kr
  Termingebyr ved utestående saldo 0 kr
  Gebyr ved inaktivt kort 125 kr/år
  Uttak over skranke 75 kr + 1,00%
  Uttak over skranke egen bank 75 kr + 1,00%
  Minibankuttak i egen bank i åpningstid 1,00%
  Minibankuttak i egen bank utenfor åpningstid 35 kr + 1,00%
  Minibankuttak i annen bank i åpningstid 35 kr + 1,00%
  Minibankuttak i annen bank utenfor åpningstid 35 kr + 1,00%
  Gebyr ved overføring av penger fra kredittkortkonto 35 kr + 1,00%
  Valutapåslag ved uttak/betaling i utland 1,75%
 • Reiseforsikring
  Detaljert info Fullstendig vilkår
  Maksimal alder avbestillingsforsikring 80 år
  Maksimal alder hjemtransport 80 år
  Maksimal alder ulykkeforsikring 80 år
  Alder for redusert ulykkeforsikring 67 år
  % av reisens transportkostnad som må være betalt med kortet 50,00%
  Antall medreisende forsikringen dekker 3 stk
  Maksimal varighet på reisen 90 dager
  Tapt reisegods 15 000 kr
  Tapt reisegods gruppe 20 000 kr
  Ran/tyveri verdigjenstander 7 500 kr
  Ran/tyveri av kontanter 3 000 kr
  Forsinket reisegods per person 2 000 kr
  Forsinket reisegods gruppe 3 000 kr
  Beløp dekket ved hjemtransport 5 000 000 kr
  Beløp dekket ved reisesykdom 5 000 000 kr
  Ansvar 3 000 000 kr
  Reiseulykke død (voksen) 400 000 kr
  Reiseulykke invaliditet (voksen) 400 000 kr
  Reiseulykke død (barn) 1G
  Reiseulykke invaliditet (barn) 400 000 kr
  Avbestilling 20 000 kr
  Avbestilling familie 40 000 kr
  Egenandel 500 kr
  Tilkallelse 30 000 kr
  Avbrutt reise 15 000 kr
 • Kortutsteder
  EnterCard
  E-post kundesenter@entercard.no
  Adresse EnterCard Trondheim
  Postboks 2170
  7412 Trondheim
  Telefon 81500701
  Kundeservice http://www.remember.no/kontakt
  Nettside http://www.entercard.no/