Skriv omtale
×
Rating


Send omtale
Annonsørinnhold
`
Gebyrfri Visa

Anmeldelse av Gebyrfri Visa

4.1/5 ( 3 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Kredittramme

10.000 - 100.000 kr
Bestill kort
Annonselenke
Sperre kort
 • 815 68 550
 • Fra utlandet: +47 21 08 39 01
Lær mer om kortet
 • Nøkkeltall
 • Gebyrer
 • Reiseforsikring
 • Kortutsteder
Fordeler
 • Ingen gebyrer
 • Rabatter
 • Inntil 20% cashback
 • Reise- og avbestillingsforsikring
Ulemper
 • Ingenting å utsette på

Om Gebyrfri Visa

Når du trenger et gunstig kredittkort til utenlandsreise.

Kredittramme på Gebyrfri Visa kredittkort

Med Gebyrfri Visa kredittkort fra Santander får du innvilget kredittgrense på inntil 100.000 kroner. Dette er altså et gunstig kredittkort for deg som ønsker godt med handlingsrom i hverdagen. En såpass høy kredittramme gjør også kortet praktisk til utenlandsreise.

Husk på at kredittgrense alltid innvilges på helt individuell basis. Inntektsnivået ditt vil ha mye å si for hvilken kreditt banken mener det er forsvarlig å godkjenne til deg. Dette handler om å unngå at du skal bli sittende med eventuell kredittkortgjeld du ikke har kapasitet til å betjene.

En sterk privatøkonomi og et relativt høyt inntektsnivå vil telle positivt for kredittrammen du får tilbud om. Allikevel er det gunstig for både deg og kortutsteder at du ikke får tilgang på kreditt du ikke klarer å administrere på en forsvarlig måte.

I tillegg til den individuelle vurderingen foreligger det følgende minimumskriterier når du skal søke om et Gebyrfri Visa kredittkort:

 • Du må ha fylt 20 år
 • Du må ha en årlig inntekt på minst 50.000 kroner

Vær også oppmerksom på at 100.000 kroner er den øvre kredittgrensen med Gebyrfri Visa fra Santander. I utgangspunktet vil kredittrammen innvilges på mellom 10.000 og 50.000 kroner; du kan søke om en økning etter du har mottatt og brukt kredittkortet en stund.

Vilkår og gebyrer på Gebyrfri Visa kredittkort

Gebyrfri Visa er et av markedets eneste helt gebyrfrie kredittkort. Her betaler du ikke etableringsgebyr, årsgebyr, gebyr for overtrekk på kredittkortet, varekjøpsgebyr, fakturagebyr eller uttaksgebyr. Dette er altså et ideelt kredittkort for deg som er opptatt av å holde kortkostnadene så lave som mulig.

Husk på at selv om du ikke må betale noen gebyrer for å ta ut kontanter vil rentene allikevel begynne å løpe fra uttaksdato. Altså er det ugunstig å ta ut penger med Gebyrfri Visa. Uttak i utlandet er imidlertid gratis – her betaler du kun et valutapåslag på 1,75%, som er standard for alle kredittkort.

Årlig effektiv rente på Gebyrfri Visa ligger på 23,4%. Dette er en kompetitiv rentesats når man sammenligner med resten av kredittkortmarkedet. Men ditt rentetilbud vil utarbeides på individuell basis og avhenge av kredittsjekken kortutsteder gjennomfører av deg.

Rentefri betalingsutsettelse med Gebyrfri Visa kredittkort er på inntil 50 virkedager. Dette er en forholdsvis lang utsettelse, og gir deg godt med slingringsrom i den økonomiske hverdagen. Vær obs på at betalingsutsettelsen regnes fra den 1. i hver måned.

Reisefordeler med Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa er et kredittkort skreddersydd for deg som skal bruke det på utenlandsreise. Du betaler ingenting for å ta ut penger i utlandet, og har i tillegg en øvre kredittramme som gir deg godt med midler mens du er på tur.

Videre inkluderer kortet en reise- og avbestillingsforsikring som gjelder for deg selv og inntil 3 medreisende. For at reiseforsikringen skal tre i kraft må minst 50% av reisen være betalt med kredittkortet.

Da får du og de du er på tur med imidlertid godt med dekning. Ting som reisesyke og hjemtransport, reisegods, avbestilling dersom du skulle bli syk, egenandelsforsikring for leiebil, reiseulykke og reiseansvar er alle inkludert. Husk på å sjekke forsikringsvilkårene før dere legger ut på reise.

Med en såpass lang rentefri betalingsutsettelse får du også mulighet til å sikre deg godt mot svindel i utlandet med ditt Gebyrfri Visa fra Santander. Da kan du se over utgiftene dine nøye i etterkant av reisen. Hvis du skulle finne noe som ikke stemmer vil kredittkortselskapet hjelpe deg med å rydde opp.

Kickback fra Santander med Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa gir deg videre tilgang til fordelsprogrammet Kickback fra Santander. Dette gir deg rabatter i en rekke forskjellige butikker når du handler med kredittkortet ditt på nettet. Rabatten får du på alt fra klær og sko til flybilletter og hotellopphold.

For å bruke Kickback-rabatten din må du betale med ditt Gebyrfri Visa kredittkort når du gjennomfører netthandelen. Bonusen vil trekkes fra kredittkortregningen din for neste måned.

Kickback fra Santander har en månedlig grense på 200 kroner og en årlig grense på 2000 kroner. Dette er forholdsvis lavt i forhold til andre aktører på markedet. Allikevel er dette en god tilleggsfordel, ved siden av reisefordelene du får med Gebyrfri Visa.

Slik søker du om Gebyrfri Visa kredittkort

Det er enkelt å søke om et Gebyrfri Visa kredittkort. Via nettsidene legger du inn din epost og signerer med BankID. Deretter vil kredittkortselskapet uthente personopplysningene dine og gjennomføre en kredittsjekk av deg. Du vil bli bedt om å godkjenne dette før du signerer.

I kredittsjekken ser Santander på ting som årlig inntekt, gjeld du allerede sitter med og kreditthistorikken din. Dersom du har noen registrerte betalingsanmerkninger vil du få avslag på søknaden din.

Men så lenge du innfrir minimumskravene på Gebyrfri Visa vil de aller fleste få tilbud om et kredittkort. Dersom du takker ja kan du vente det nye kredittkortet ditt hjem i løpet av noen få dager.

 • Nøkkeltall

  Effektiv rente

  23,40%, * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.779,-

  Kredittramme

  10 000 kr – 100 000 kr

  Minimum brutto årsinntekt

  50 000 kr

  Betalingsutsettelse

  50 dager

  Reiseforsikring

  Ja

  Beskrivelse av reiseforsikring

  Betaler du minimum 50 % av transportkostnadene med Gebyrfri Visa, har du en reiseforsikring som gjelder for deg og inntil 3 medreisende. Forsikringsvilkår for Reiseforsikring for Santander Consumer Bank fra 01.04.12 finner du på bankens nettsider. Forsikringsvilkårene gjelder for alle skadetilfeller som inntreffer fra denne dato og alle nye og eksisterende kunder bør gjøre seg kjent med forsikringsdekningen.

  Har kredittkortet andre fordeler

  Ja

  Beskrivelse av kortets fordeler

  Med Gebyrfri Visa får du tilgang på mange gode tilbud og rabatter for hotell og sko. Med kredittkort fra Santander har du også tilgang til tjenesten Kickback fra Santander. Dette er et kostnadsfritt fordelsprogram for netthandel med over 200 butikker. Du får penger tilbake, eller som vi kaller det kickback, når du handler hos en av de tilknyttede nettbutikkene. Prisen på det du kjøper forblir den samme, men du vil i etterkant få en kickback på ditt kjøp, som automatisk godskrives din Santander kortkonto.

  Årlig nominell rente

  20,42%

  Korttype

  Visa

  Cashback

  Ja

  Rabatter

  Ja

  Maksgrense fordel

  Ingen grense

  Drivstoffrabatt

  Nei

  Renten beregnes fra uttaksdato/overføringsdato

  Ja

  Tilbyr avtalegiro på hele beløpet

  Nei

  Minstebeløp å betale av opptrukket kreditt

  3,00% (minimum 300 kr)

  Landsdekkende

  Ja

  Aldersgrense

  20–100 år

 • Gebyrer

  Årsgebyr

  0 kr

  Termingebyr ved utestående saldo

  0 kr

  Transaksjonsgebyr ved varekjøp i Norge

  0 kr

  Transaksjonsgebyr ved varekjøp i utlandet

  0 kr

  Uttak over skranke

  0,00%

  Minibankuttak i egen bank i åpningstid

  0 kr + 0,00%

  Minibankuttak i egen bank utenfor åpningstid

  0 kr + 0,00%

  Minibankuttak i annen bank i åpningstid

  0 kr + 0,00%

  Minibankuttak i annen bank utenfor åpningstid

  0 kr + 0,00%

  Gebyr ved overføring av penger fra kredittkortkonto

  0 kr + 0,00%

  Valutapåslag ved uttak/betaling i utland

  1,75%

  Kontantuttak i utlandet

  0 kr + 0,00%

 • Reiseforsikring

  Detaljert info

  Fullstendig vilkår

  Maksimal alder avbestillingsforsikring

  75 år

  Maksimal alder hjemtransport

  75 år

  Maksimal alder ulykkeforsikring

  70 år

  Alder for redusert ulykkeforsikring

  67 år

  % av reisens transportkostnad som må være betalt med kortet

  50,00%

  Antall medreisende forsikringen dekker

  3 stk

  Maksimal varighet på reisen

  90 dager

  Tapt reisegods

  20 000 kr

  Tapt reisegods gruppe

  30 000 kr

  Ran/tyveri verdigjenstander

  7 500 kr

  Ran/tyveri av kontanter

  3 000 kr

  Forsinket reisegods per person

  4 000 kr

  Forsinket reisegods gruppe

  8 000 kr

  Beløp dekket ved hjemtransport

  7 500 000 kr

  Beløp dekket ved reisesykdom

  7 500 000 kr

  Ansvar

  3 000 000 kr

  Reiseulykke død (voksen)

  300 000 kr

  Reiseulykke invaliditet (voksen)

  300 000 kr

  Reiseulykke død (barn)

  50 000 kr

  Avbestilling

  30 000 kr

  Avbestilling familie

  40 000 kr

  Egenandel

  500 kr

  Tilkallelse

  25 000 kr

  Avbrutt reise

  15 000 kr

 • Kortutsteder

  Santander Consumer Bank

  E-post

  post@santanderkredittkort.no

  Adresse

  Gebyrfri.no v/Santander Consumer Bank AS

  Postboks 177

  1325 Lysaker

  Telefon

  815 68 550

  Kundeservice

  https://gebyrfri.santanderkredittkort.no/kundeserv...

  Nettside

  https://gebyrfri.santanderkort.no/