Skriv omtale
×
Rating


Send omtale
Annonsørinnhold
`
FlexiVisa

Anmeldelse av FlexiVisa

3.4/5 ( 4 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Kredittramme

10.000 - 100.000 kr
Bestill kort
Annonselenke
Sperre kort
 • 815 68 550
 • Fra utlandet: +47 21 08 39 01
Lær mer om kortet
 • Nøkkeltall
 • Gebyrer
 • Kortutsteder
Fordeler
 • 4% cashback på drivstoff, klær/sko, sportsutstyr eller flybilletter
 • Inntil 20% cashback i utvalgte nettbutikker
 • Høy kredittgrense
 • Kan kombineres med Trumkort hos Shell og YX Bonuskort hos YX/Uno X
 • Kan registreres i rabattprogrammet "Statoil Extra" og gi ekstra rabatt hos Statoil
Ulemper
 • Ikke reise- eller avbestillingsforsikring
 • Gebyr ved ubenyttet kort siste 12 mnd

Om FlexiVisa

Når du vil velge rabatten din slik det passer for deg.

Kredittramme med FlexiVisa

Med FlexiVisa kan du få innvilget kredittramme på inntil 100.000 kroner. Dette er altså et praktisk kredittkort dersom du ønsker godt med spillerom i den økonomiske hverdagen. Kredittkortet vil også være gunstig til utenlandsreiser og større varekjøp.

Kredittgrensen du får tilbud om fra Santander når du søker om FlexiVisa vil avhenge helt og holdent av din privatøkonomi. Banken gjennomfører en vurdering av deg når du søker om kortet. Dette gjør de for å fastsette hvilket kredittbeløp du har økonomisk kapasitet til å håndtere.

Hvor mye du har til disposisjon i måneden, altså inntektsnivået ditt, vil ha mye å si for rammetilbudet du mottar. Dette handler om at du må ha penger nok til å kunne takle eventuell kredittkortgjeld du opparbeider deg.

En slik kredittsjekk sikrer både deg og kortutsteder mot framtidige økonomiske klemmer. Du kan alltids søke om å få økt kredittgrensen din når du har hatt kortet en stund. I utgangspunktet innvilges det mellom 10.000 og 50.000 kroner på FlexiVisa.

I tillegg til individuell vurdering må du innfri følgende kriterier når du søker om FlexiVisa fra Santander:

 • Du må ha fylt 20 år
 • Du må ha en årlig inntjening på minst 50.000 kroner
 • Du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger

Vilkår og gebyrer med FlexiVisa

FlexiVisa er et kredittkort med få gebyrer så lenge du bruker det primært til hverdagsforbruk. Da slipper du etableringsgebyr, årsavgift, fakturagebyr og varekjøpsgebyr på kredittkortet.

Skal du imidlertid ta ut penger med ditt FlexiVisa vil dette koste 40 kroner, pluss 1% av uttaksbeløpet, både i Norge og i utlandet. Dersom du tar ut kontanter i Norge vil det også begynne å løpe renter av pengene fra uttaksdato. I utlandet legges det til et standard valutapåslag på 1,75%.

Årlig effektiv eksempelrente med FlexiVisa fra Santander ligger på 24,6%. Dette er forholdsvis høyt, og kredittkortet er derfor ikke et spesielt gunstig finansieringsalternativ til kortsiktige behov. Men husk på at rentene først begynner å løpe av utestående kredittkortbeløp dersom du overskrider frist på kredittkortfakturaen.

Betalingsutsettelsen på varekjøp med FlexiVisa er på inntil 50 dager og er også gebyrfri. Med såpass lang utsettelse er det ingen grunn til at du skal betale renter på kredittkortet ditt. Vær oppmerksom på at utsettelsen gjelder fra den 1. i hver måned.

Valgfri rabatt med FlexiVisa

FlexiVisa har navnet sitt fordi kredittkortet kommer med valgfrie månedsrabatter. Her kan du altså bestemme selv hvordan du ønsker å bruke rabatten din med kredittkortet. Rabatten er på 4% og du kan velge mellom følgende kategorier:

 • Klær og sko
 • Sportsutstyr
 • Bensin
 • Flyreiser
 • Elektronikk

Kategoriene følger kodene til Visa sitt forhandlernettverk. Altså er du på ingen måte begrenset til spesifikke kjeder når du skal spare opp rabatt. Det betyr også at du kan få avslag uansett hvor i verden du bruker kortet ditt.

Rabatten utbetales automatisk til kontoen som står i tilknytning til ditt FlexiVisa fra måned til måned. Du kan også velge å endre rabatten akkurat slik det passer for deg. Det eneste kravet er at du gjør dette før månedsskiftet.

Årlig opptjeningsgrense på rabatt med FlexiVisa er 2000 kroner og den månedlige grensen er 200 kroner.

Kickback fra Santander med FlexiVisa

Som kortholder av FlexiVisa får du også tilgang til fordelsprogrammet Kickback fra Santander. Dette er et omfattende program som gir deg rabatter i en rekke forskjellige nettbutikker. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke ditt FlexiVisa til betalingen, så vil du spare bonus.

Her er et lite utvalg av rabattene som tilbys fra Kickback:

 • 12% rabatt hos Zalando
 • 6% rabatt hos Ellos
 • 6% rabatt hos Stormberg
 • 7% rabatt hos X-life

Det finnes imidlertid et hav av forskjellige butikker, som er oversiktlig kategorisert på nettsidene til Kickback fra Santander. Rabatten trekkes fra neste måneds kredittkortfaktura helt automatisk. Husk på at denne også har en årlig grense på 2000 kroner, og månedlig grense på 200 kroner.

Slik søker du om et FlexiVisa kredittkort

Du søker enkelt om FlexiVisa kredittkort via Santander sine hjemmesider. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn epost-adressen din og signere med BankID. Banken vil deretter uthente personopplysningene dine, samt kreditthistorikken din.

Informasjonen brukes til å gjennomføre kredittvurderingen som er nødvendig for å utarbeide et tilbud om kredittramme. Dette gjøres som oftest automatisk og du kan regne med å få svar i løpet av kort tid. Dersom du takker ja til kredittkorttilbudet vil ditt Santander FlexiVisa bli tilsendt i løpet av kort tid.

 • Nøkkeltall
  Effektiv rente 24,60%, * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.864,-
  Kredittramme 10 000 kr – 100 000 kr
  Minimum brutto årsinntekt 50 000 kr
  Betalingsutsettelse 50 dager
  Reiseforsikring Nei
  Har kredittkortet andre fordeler Ja
  Beskrivelse av kortets fordeler Flexi Visa gir deg penger tilbake hver gang du betaler med kortet i den bonuskategorien du har valgt. Du kan velge èn av 5 kategorier: «Bensin», «Elektronikk», «Sko & Klær», «Flyreiser» eller «Sportsutstyr». Bonusen beregnes av kjøp som er bokført på kortet innen den månedlige fakturakjøringen. Pengene godskrives kortet og reduserer saldo direkte. Maks bonusutbetaling er kr 200 per måned / kr 2 000 per år. Opptjent bonus vil være synlig på Nettsaldo på Min Side, rundt den 10. i måneden etter at kjøpet er gjort. Bonus for kjøp i januar, fremkommer på faktura for februar, som du mottar i begynnelsen av mars. Bonusutbetalingen forutsetter at kundeforholdet er ajour. Bonusen opphører ved oppsigelse av kundeforholdet. Bonuskategoriene baserer seg på Visa-nettverkets bransjestruktur og hvordan brukerstedet er registrert i dette. Santander er ikke ansvarlig dersom brukerstedet er definert med feil kode, en annen kode enn det som er naturlig å anta ut fra varens art eller for kjøp gjort på stormarkeder som ikke faller innenfor valgt kategori. I praksis betyr dette at bonus kun beregnes ved direkte varekjøp hos flyselskaper (ikke reisebyrå/charter), på bensinstasjoner og i rendyrkede sko-, kles-, sports- og elektronikkbutikker (ikke på stormarkeder), så fremt kriteriene overfor er oppfylt.
  Årlig nominell rente 21,50%
  Korttype Visa

  Cashback Ja
  Rabatter Ja
  Maksgrense fordel 2 000 kr/år
  Drivstoffrabatt Ja
  Renten beregnes fra uttaksdato/overføringsdato Ja
  Minstebeløp å betale av opptrukket kreditt 3,00% (minimum 300 kr)
  Landsdekkende Ja
  Aldersgrense 20–100 år
 • Gebyrer
  Årsgebyr 0 kr
  Termingebyr ved utestående saldo 0 kr
  Transaksjonsgebyr ved varekjøp i Norge 0 kr
  Transaksjonsgebyr ved varekjøp i utlandet 0 kr
  Gebyr ved inaktivt kort 149 kr/år
  Overtrekksgebyr 125 kr
  Uttak over skranke 40 kr + 1,00%
  Uttak over skranke egen bank 40 kr + 1,00%
  Minibankuttak i egen bank i åpningstid 40 kr + 1,00%
  Minibankuttak i egen bank utenfor åpningstid 40 kr + 1,00%
  Minibankuttak i annen bank i åpningstid 40 kr + 1,00%
  Minibankuttak i annen bank utenfor åpningstid 40 kr + 1,00%
  Gebyr ved overføring av penger fra kredittkortkonto 40 kr + 1,00%
  Valutapåslag ved uttak/betaling i utland 1,75%
  Kontantuttak i utlandet 40 kr + 1,00%
 • Kortutsteder
  Santander Consumer Bank
  E-post post@santanderkredittkort.no
  Adresse Flexi Visa v/Santander Consumer Bank AS
  Postboks 177
  1325 Lysaker
  Telefon 815 68 550
  Kundeservice https://flexivisa.santanderkredittkort.no/kundeser...
  Nettside https://flexivisa.santanderkort.no/