Skriv omtale
×
Rating


Send omtale
Annonsørinnhold
`

Beste bonuspoeng kredittkort

Oppdatert 12.11.2018

Hvis du flyr mye og er på jakt etter et nytt kredittkort bør du definitivt ta en titt på muligheten for å skaffe et flybonuskort. Disse kan gjøre reisen din en hel del mer komfortabel, og attpåtil spare deg for penger.

 • Beste bonuspoeng kredittkort
  4.7/5 ( 8 Anmeldelser)
  • Maks kreditt: 50.000 kr
  • Betalingsutsettelse: 45 dager
  • Aldersgrense: 21 år
  • Krav til inntekt: 250.000 kr
  • Årsgebyr: 0 kr
  • Effektiv rente: *25,53%
  * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.930,-
  • 3,65% cashback på drivstoff, klær og sko
  • 30 øre/liter ekstra drivstoffrabatt hos Esso
  • Kåret til Best i test i Dine Penger
  • Rabatt i utvalgte butikker
  Bestill kort
  Annonselenke
 • Beste bonuspoeng kredittkort
  4.8/5 ( 5 Anmeldelser)
  • Maks kreditt: 100.000 kr
  • Betalingsutsettelse: 45 dager
  • Aldersgrense: 18 år
  • Krav til inntekt: 0 kr
  • Årsgebyr: 0 kr
  • Effektiv rente: *25,40%
  * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.921,-
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Inntil 25% cashback
  • Høy kredittgrense
  Bestill kort
  Annonselenke

Beste flybonus kredittkort

For å få mest mulig ut av kredittkortet ditt er det imidlertid lurt å bruke litt tid på å lete deg fram til det beste flybonuskortet.

Det er forskjell på hvordan flybonusen opptjenes, samt hvilke andre fordeler kortene kommer med.

Dersom du er på jakt etter det beste flybonuskortet på markedet bør du lese videre. Her får du informasjonen du trenger for å finne et kredittkort som vil gi deg best mulig flybonus

I denne guiden
 • Hva er flybonuskort?
 • Kredittkort med flybonus
 • Husk på disse tingene når du skal skaffe det beste flybonuskortet
 • Slik får du det beste flybonuskortet
 • Derfor bør du skaffe det beste flybonuskortet
 • Bruk en sammenligningsside til å finne beste flybonuskort på markedet

Hva er flybonuskort?

Det blir mer og mer vanlig for nordmenn å reise utenlands, både på forretnings- og feriereiser. Samtidig som denne trenden har utviklet seg har også markedet for kredittkort eksplodert. Da er det heller ikke rart at visse kredittkortselskap har laget kort skreddersydd for de som ønsker å tjene flybonus med kredittkortet sitt.

 

beste flybonus kredittkort

Et flybonuskort er som navnet tilsier et kredittkort du tjener flybonus med. Det vil være variasjon i hvordan opptjeningen er strukturert. Men i bunn og grunn er poenget med et flybonuskort at du skal tjene poeng på det flyselskapet du flyr mye med.

I tillegg til dette er det også vanlig at kredittkortene kommer med andre reisefordeler når de primært er tiltenkt bonusopptjening på flyselskap. Her er det rimeligvis stor sannsynlighet for at kortholderen reiser mye, og da vil det være attraktivt med andre fordeler i tillegg.

Forskjellen på et reisekort og et flybonuskort er imidlertid at sistnevnte i all hovedsak retter seg mot opptjening av bonuspoeng hos utvalgte flyselskap. Et reisekort er på den annen side et kort som gir deg andre, mer generelle, fordeler i forbindelse med utenlandsreiser.

Kredittkort med flybonus

Et flybonuskort er et forholdsvis spesifikt kredittkort; altså et smalt fokusområde for kredittkortselskapene. På bakgrunn av dette finnes det ikke et hav av forskjellige kredittkort å velge mellom dersom du er på jakt etter flybonuskort. Her er de største:

Bank Norwegian kredittkort
Bank Norwegian sitt Visa-kort er tilknyttet Norwegian. Dersom du flyr mye med dette flyselskapet vil kredittkortet gi deg god inntjening av flybonus. Dette gjøres ved hjelp av cashpoints-systemet til Norwegian.

Du tjener cashpoints på alle kjøp du gjennomfører med kredittkortet, samt på flybilletter hos Norwegian. LowFare-billetter gir deg 5% opptjening, Flex-billetter gir deg 20% opptjening og alle andre kjøp gir deg 1% opptjening.

SAS Eurobonus American Express
Dette er flybonuskortet for deg som reiser mye med SAS. Kredittkortene kommer i Classic, Premium og Platinum, med forskjellige årspriser. Med kredittkortene tjener du Eurobonus Ekstrapoeng på alle kjøp du gjennomfører.

I tillegg kommer kortet med fordeler som tilgang til SAS sine lounger for en redusert pris, reiseforsikring, fordelsprogrammet Travel Privileges, og American Express sin sikkerhetspakke StopService+.

Trumf Visa
Dersom du er på jakt etter et flybonuskort som gir deg andre fordeler i tillegg kan Trumf Visa være en god løsning. Dette er primært et bonuskort til mathandel, men du får muligheten til å omgjøre Trumf-bonusen din til SAS Eurobonus-poeng.

For hver krone du har i Trumf-bonus får du i underkant av 14 Eurobonus-poeng. Trenger du et kredittkort til matvarehandel som også gir deg SAS-poeng er Trumf Visa gunstig. Det er ingen begrensning på årlig bonusopptjening med dette kredittkortet.

Husk på disse tingene når du skal skaffe det beste flybonuskortet

For å skaffe deg det beste flybonuskortet til dine behov er det flere ting du bør huske på. De viktigste er hvilket flyselskap du kommer til å fly med, samt hvilken struktur bonuspoengopptjeningen følger.

Det sier seg selv at det er ugunstig å sitte med et kredittkort som gir deg flypoeng hos Norwegian hvis du primært flyr med SAS. Og visa versa. Hvis du er på jakt etter det beste flybonuskortet bør du derfor tenke gjennom hvilket flyselskap du vil bruke.

I tillegg til dette er det en god idé å se på hvordan poengopptjeningen fungerer på de forskjellige kortene. Ekstrapoengene til SAS kan eksempelvis ikke avansere deg til det neste medlemsnivået i Eurobonus-programmet. Men de kan bidra til å finansiere flybilletter og hotellopphold.

Cashpoints-opptjeningen gjelder kun på nettoprisen til Norwegian sine flybilletter, altså eksklusive skatter og avgifter. Flybonusfordelene vil uansett gi deg besparelser, men det er gunstig å være klar over akkurat hvordan de fungerer før du søker om nytt kredittkort.

Så er det selvfølgelig også viktig å være obs på hvilke andre fordeler kredittkortene kommer med. Bonusopptjeningen til ditt foretrukne flyselskap vil bare være én av mange ting du skal bruke flybonuskortet til.

Slik får du det beste flybonuskortet

Det beste flybonuskortet er det som innfrir mest på kriteriene vi kikket på i avsnittet over. Men i tillegg til dette er det også viktig at du vet hva du har behov for i kredittkortet. Dette handler litt om hvordan du liker å reise, samt hvordan du kommer til å bruke flybonuskortet ditt ellers.

Tenk gjennom hva slags type feriereiser du drar på. Har du behov for en kompetitiv reiseforsikring? Eller er det viktigere med VIP-behandling på hoteller og restaurantkjeder? Hvor ofte reiser du, og reiser du som oftest alene eller med familien din?

Når du har svart på disse spørsmålene vil det bli enklere å måle svarene opp mot hvilke fordeler de forskjellige flybonuskortene faktisk gir. Dersom du ønsker å få mest mulig ut av kortet du velger vil det være et poeng å sette seg godt inn i hele kredittkorttilbudet det kommer med.

Det beste flybonuskortet er det som gir deg flest mulig fordeler der du trenger det. Husk på å velge det kredittkortet du kommer til å få noe ut av når du bruker det til å tjene opp flybonuspoeng.

Derfor bør du skaffe det beste flybonuskortet

Hvis du er mye ute og flyr vet du at det er deilig med flybonuspoeng. Dette gir deg ikke bare besparelser; du får også en rekke ekstrafordeler helt enkelt fordi du er tilknyttet et spesifikt flyselskap. Totalt sett kan alle disse tingene bidra til at du får en bedre flyreise, og ferie generelt.

Flybonus sørger for at du sparer penger på reisen din. Dette kan være i form av en billigere flybillett, avslag på et hotellopphold eller rabatter på restauranter verden over. Flyselskapene er dyktige på å lage fordelaktige bonusprogrammer som gjør at reisende ønsker å være lojale.

Videre får du en rekke fordeler som medlem av et flybonusprogram. Du kan gjerne betale oppgraderinger på reisen med bonuspoengene dine. Med et kredittkort vil du i tillegg få ting som reiseforsikring, og tilgang til eksklusive medlemsfordeler som del av flybonusprogrammet.

Markedskonkurransen er en annen god grunn til å skaffe seg det beste flybonuskortet. Når det uansett er stor konkurranse kan du likeså godt dra nytte av den for å skaffe deg flybonusfordeler.

Bruk en sammenligningsside til å finne beste flybonuskort på markedet

Dersom du er i tvil om hvilket flybonuskort som passer best til dine behov kan det være lurt å bruke en sammenligningsside. Her får du informasjon om kredittramme, effektiv rente, rentefri betalingsutsettelse og andre fordeler på kredittkortene, i tillegg til flybonusen.

Opplysningene er samlet sammen på ett enkelt sted, slik at du kan se hvilket flybonuskort som vil gi deg flest fordeler der du trenger det. Når du har dette klart for deg kan du begynne å søke hos aktuelle tilbydere.

Og hvis du i tillegg har behovene dine i bakhodet ettersom du begynner å motta tilbud om flybonuskort vil det også være en enkel sak å velge det beste for deg.

Brukerrangering:
4.7 / 5
Basert på 23 tilbakemeldinger