Skriv omtale
×
Rating


Send omtale
Annonsørinnhold
`

Best i test Kredittkort

Oppdatert 19.11.2018

Vi har tatt en vurdering og presenterer her de kortene vi mener er best for deg som forbruker

 • Best i test Kredittkort
  4.7/5 ( 8 Anmeldelser)
  • Maks kreditt: 50.000 kr
  • Betalingsutsettelse: 45 dager
  • Aldersgrense: 21 år
  • Krav til inntekt: 250.000 kr
  • Årsgebyr: 0 kr
  • Effektiv rente: *25,53%
  * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.930,-
  • 3,65% cashback på drivstoff, klær og sko
  • 30 øre/liter ekstra drivstoffrabatt hos Esso
  • Kåret til Best i test i Dine Penger
  • Rabatt i utvalgte butikker
  Bestill kort
  Annonselenke
 • Best i test Kredittkort
  4.8/5 ( 5 Anmeldelser)
  • Maks kreditt: 100.000 kr
  • Betalingsutsettelse: 45 dager
  • Aldersgrense: 18 år
  • Krav til inntekt: 0 kr
  • Årsgebyr: 0 kr
  • Effektiv rente: *25,40%
  * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.921,-
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Inntil 25% cashback
  • Høy kredittgrense
  Bestill kort
  Annonselenke

Kredittkort best i test

Det kan være en stor utfordring å navigere dagens kredittkortmarked. Med så mange tilbydere på banen som forsøker å kapre deg som kunde er det fort gjort å bli forvirret med hensyn til hvilket kredittkort du bør velge.

Derfor er det også lurt å bruke tester for å finne ut av hvilken kredittkort som helt enkelt er best i test. Allikevel skal du ikke følge resultatet fra slike tester blindt. Gjør deg kjent med faktorene som fastsetter hvilke kort som kåres til vinneren.

Her går vi gjennom viktige ting å huske på når du skal bestemme deg for hvilket kredittkort du vil søke om. Hvilket som er best i test handler i bunn og grunn om hvordan du ønsker å bruke det nye kortet ditt.

I denne guiden
 • Effektiv rente på kredittkort
 • Rentefri betalingsutsettelse og kredittramme
 • Fordelsprogrammer
 • Best i test: Re:member kredittkort
 • Best i test: Bank Norwegian kredittkort
 • Best i test: 365Direkte kredittkort
 • Slik finner du det beste kredittkortet til dine behov

Effektiv rente på kredittkort

Dette vil og bør være en viktig faktor når du skal kåre ditt eget best i test kredittkort. Effektiv rente er rentesatsen du må betale på utestående kredittkortgjeld dersom du ikke betaler fakturaen din i tide. Selv om man aldri bør planlegge mot en slik situasjon kan det allikevel være greit å ha en god rente i utgangspunktet.

Effektiv rentesats fastsettes på bakgrunn av kredittvurderingen kortutsteder gjennomfører av deg. Det betyr også at den er helt individuell og at du kun får en oversikt over reell effektiv rente ved å søke om aktuelle kredittkort.

Kredittvurderingen er i stor grad basert på kredittopplysningene banken uthenter om deg når du søker. Dette skjer som oftest helt automatisk, og søknaden din går gjennom på minutter. De eneste tilfellene det vil ta lenger tid er hvis kortutsteder må sjekke spesifikke ting fra kreditthistorikken din.

Men ditt best i test kredittkort med hensyn til effektiv rente vil være det som kan gi deg lavest mulig rentesats. Da vil det koste deg mindre hvis du på et tidspunkt i fremtiden skulle ende opp med å betale renter på kredittkortgjelden din.

Rentefri betalingsutsettelse og kredittramme

Videre har både rentefri betalingsutsettelse og kredittramme en god del å si for hvilken kredittkort som anses som det beste. Rentefri betalingsutsettelse er perioden du i praksis får låne penger av kortutsteder uten at det koster deg noe.

Det er flere grunner til at det er gunstig å skaffe seg en lang rentefri betalingsutsettelse. Først og fremst gir det deg mer spillerom i den økonomiske hverdagen. Jo mer tid du har på å betjene utestående kredittkortgjeld, jo bedre er det.

Videre sparer du penger på lang sikt når pengene dine blir stående på konto over en lengre periode. Når du handler på kredittkort låner du penger, og trenger derfor ikke å betale for dem før kredittkortfakturaens frist. Da får din kapital stå i fred på konto inntil du må betale på kredittkortet, og her opparbeider de seg renter.

Kredittrammen er selvfølgelig også en vesentlig del av hvilket kredittkort som kåres til best i test. For mange vil det være viktig å ha en forholdsvis betydelig kredittramme, slik at kredittkortet kan brukes til månedlig forbruk, reiseutgifter og lignende.

Vær oppmerksom på at kredittrammen fastsettes på lik linje med effektiv rente. Kortutsteder vil vurdere hvor mye kreditt du har økonomisk kapasitet til å betjene og deretter utarbeide et kredittkorttilbud til deg.

Fordelsprogrammer

Den siste faktoren som har svært mye å si for best i test kredittkort er fordelsprogrammene kortene kommer med. Disse er i dag omfattende på visse kort, og teller derfor mye for hvilket kredittkort som anses som mest gunstig.

Poenget med fordelsprogrammer fra kortutstederens ståsted er å tiltrekke seg så mange kunder som mulig. Fra ditt ståsted vil det handle om å finne kredittkortet som gir deg flest mulig fordeler der du kan bruke dem.

Fordelsprogrammene kommer i alle slags former og fasonger. Dette kan være ting som ørerabatt på bensin, avslag i nettbutikker, reiseforsikring inkludert på kredittkortet og en rekke andre ting. Jo mer du får ut av kredittkortet ditt, jo høyere vil det score.

Med alle disse faktorene i bakhodet går det faktisk an å skille ut visse kredittkort fra resten av kortene på markedet. Her er en gjennomgang av våre best i test kredittkort.

Best i test: Re:member kredittkort

Remember tilbyr et av markedets mest omfattende fordelsprogrammer på sitt kredittkort. Det som gjør dette kredittkortet virkelig spesielt er at det ikke finnes noen øvre ramme for bonusopptjening, samtidig som du kan få store rabatter.

Som kortholder kan du bruke fordelsportalen re:member reward, hvor du får avslag på inntil 25% i over 200 nettbutikker i Norge. Dette er alt fra Hotels.com til Ellos og Boozt.com, så hvis du bruker kredittkortet ditt til handel på nett kan du spare mye på denne fordelen.

Remember er også det eneste kredittkortet med denne typen fordelsstruktur som har ubegrenset årlig inntjening. Rabatten din trekkes fra neste måneds kredittkortfaktura og sparer deg dermed for penger gjennom hele året.

I tillegg til dette kan du få innvilget inntil 150.000 kroner i kreditt på kortet, som kommer med inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Effektiv eksempelrente ligger på 25,4%, som også er kompetitivt. Videre får du en gunstig reise- og avbestillingsforsikring fra AIG med på kredittkortet.

Best i test: Bank Norwegian kredittkort

Dersom du reiser mye, og spesielt dersom du reiser mye med Norwegian, er Bank Norwegian sitt Visa-kort det absolutt gunstigste kredittkortet du kan skaffe deg. Dette kommer med en rekke gode reisefordeler, og er skreddersydd for deg som er mye på tur til utlandet.

Først og fremst får du opptjening av cashpoints med kredittkortet, på alle kjøp du gjennomfører. Disse kan brukes til flybilletter med Norwegian, og gjør dermed reisen din billigere. Du tjener 20% cashpoints på Flex-billetter, 5% cashpoints på LowFare-billetter og 1% cashpoints på alle andre kjøp.

Videre er Bank Norwegian kredittkort helt gratis å bruke i utlandet. Du betaler selvfølgelig ingenting for korttransaksjoner. Men du får også gebyrfrie kontantuttak med på kjøpet, som du ikke trenger å betale for før kredittkortfakturaens frist.

Kredittkortet har også to svært gunstige forsikringer med i sin fordelspakke. Disse er reise-og avbestillingsforsikring og ID-tyveriforsikring. Førstnevnte gjelder for deg selv, ektefelle eller samboer og barn opptil 21 års alder.

Reiseforsikringen tilbys i samarbeid med forsikringsselskapet AIG, og har blant annet ubegrenset dekning for reisesyke og hjemtransport. Det betyr i praksis at du kan bruke denne reiseforsikringen til deg og familien når dere skal på utenlandstur.

ID-tyveriforsikringen vil hjelpe deg dersom du blir utsatt for denne typen svindel i utlandet. Forsikringsselskapet sørger da for oppryddingsarbeidet i forbindelse med tyveriet og du får i tillegg juridisk hjelp. Du kan få inntil 100.000 kroner i kreditt og opptil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse med Bank Norwegian kredittkort.

Best i test: 365Direkte kredittkort

365Direkte kredittkort er kåret som best i test av Dine Penger. Dette er et allsidig kredittkort som gir deg en rekke fordeler på flere forskjellige områder. Dersom du er ute etter et kort til mange brukstyper kan dette derfor være et godt alternativ.

Først og fremst får du en svært god bensinrabatt med 365Direkte kredittkort som vil spare deg for aller mest dersom du tanker på en Esso-stasjon. Da trekkes det 34 øre fra literprisen, samtidig som du får 3,65% i cashback. Du får 2% cashback hos andre bensinstasjonskjeder med kredittkortet.

Videre gir 365Direkte deg tilgang på fordelsportalen Danske Bank Rewards. Her kan du bruke rabatter på en rekke forskjellige nettbutikker, samt restauranter over hele Norge. Kredittkortet gir deg også 365 kWh gratis i året som kunde av Ustekveikja Energi.

I tillegg til disse fordelene får du 10% avslag på billeie hos Hertz og reiseforsikring gjennom AIG med 365Direkte. Maksimal kreditt på 365Direkte kredittkort er 50.000 kroner og du får inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse med kortet.

Slik finner du det beste kredittkortet til dine behov

Alle kortene vi har gjennomgått her gir svært gode fordeler til deg som kredittkortkunde. Allikevel er det viktig å finne ditt best i test kredittkort. Hvilket dette er vil avhenge helt og holdent av hvordan du ønsker å bruke kredittkortet ditt.

Hvis du for eksempel vil ha et kredittkort til matvarekjøp bør du se etter fordelsprogrammene som sparer deg for mest på dette området. Og hvis det er fleksible rabattkoder du er på utkikk etter finnes det kredittkort for dette også.

Du finner det beste kredittkortet til dine behov ved å gjøre en helhetsvurdering av tilbudene du mottar fra aktuelle kortutstedere. Ikke glem å vurdere kredittramme, rentefri betalingsutsettelse og effektiv rente i tillegg til fordelsprogrammene. Da vil du være på god vei til å finne kredittkortet som er best i test for deg.

best i test kredittkort

Brukerrangering:
4.7 / 5
Basert på 68 tilbakemeldinger