Skriv omtale
×
Rating


Send omtale
Annonsørinnhold
`
365Direkte Mastercard

Anmeldelse av 365Direkte Mastercard

4.7/5 ( 8 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Kredittramme

10.000 - 50.000 kr
Bestill kort
Annonselenke
Sperre kort
 • +47 815 00 365
Lær mer om kortet
 • Nøkkelinfo
 • Gebyrer
 • Kortutsteder
Fordeler
 • Kåret til best i test i Dine Penger
 • 3,65% cashback på klær og sko
 • 30 øre/liter ekstra drivstoffrabatt hos Esso
 • Rabatter i utvalgte butikker
 • Rabatt på reiser og leiebil
 • Kan kombineres med Trumfkort hos Shell og YX Bonuskort
 • Kan registeres i "Statoil Extra" som gir ekstra rabatt hos Statoil
 • 2,00 % Cashback hos alle andre bensinstasjonkjeder
Ulemper
 • Ikke reise- eller avbestillingsforsikring

Om 365Direkte Mastercard

For deg som ønsker drivstoffrabatt med et allsidig kredittkort.

Kredittramme med 365Direkte Mastercard

Med 365Direkte Mastercard kan du få innvilget kreditt på inntil 50.000 kroner. I sammenligning med resten av markedet er dette en middels høy kredittramme. Allikevel gir den deg stor handlingsfrihet til bruk av kredittkortet i hverdagen.

Kredittrammen du får tilbud om når du søker om et 365Direkte Mastercard vil avhenge av kredittvurderingen banken gjennomfører av deg. Inntektsnivået ditt vil være spesielt viktig med hensyn til å utarbeide et kredittkorttilbud.

Allikevel har Danske Bank, som utsteder 365Direkte Mastercard, følgende minimumskrav til søkerne sine:

 • Du må ha fylt 21 år
 • Du må ha en årlig bruttoinntekt på minst 250.000 kroner

Slike kriterier er ikke uvanlige på kredittkortmarkedet. De sikrer deg fra å bli sittende med et kredittkort du ikke kan håndtere. Og banken forsikrer seg om at du kan administrere kredittkortet ditt. På bakgrunn av dette kan du regne med en seriøs og ansvarlig kreditor når du søker om 365Direkte Mastercard.

Vilkår og gebyrer med 365Direkte Mastercard kredittkort

365Direkte Mastercard er et såkalt gebyrfritt kredittkort. Det betyr at det er kostnadsfritt å holde og bruke bruke det. Altså kommer kredittkortet verken med årsavgift eller gebyr ved varekjøp.

Dersom du ønsker å ta ut penger med kredittkortet er imidlertid 365Direkte Mastercard mindre gunstig. Da betaler du 40 kroner i gebyr, pluss 2% av uttaksbeløpet ditt. Renten begynner også å løpe fra uttaksdatoen. I utlandet legges det til et valutapåslag på 2%.

Nominell rente ligger på 21,40% per år. Dette er en kompetitiv rentesats hva gjelder kredittkortmarkedet. Vær allikevel obs på at du må betale effektiv rente av utestående kredittkortgjeld – denne ligger på 25,53% i året, men vil være individuell og beregnes på bakgrunn av kreditthistorikken din.

Gebyrfri betalingsutsettelse på 365Direkte Mastercard er på inntil 45 virkedager. Vær oppmerksom på at denne fristen beregnes fra den 1. i hver måned. Det er ingen termingebyrer på kortet, men du må betale 45 kroner per papirfaktura som utstedes.

Drivstoffrabatt med 365Direkte Mastercard

Hvis du ofte tanker på Esso bensinstasjoner, og bruker bilen mye, er 365Direkte Mastercard et svært gunstig kredittkort. Kortet gir deg en av markedets beste rabatter på drivstoff.

Med kortet får du følgende avslag når du fyller bensin hos Esso:

 • 3,65% cashback av hele kjøpsbeløpet
 • 34 øre per liter i ekstrarabatt

Dersom du tanker for 14 kroner per liter, blir dette 85 øre i rabatt per liter. Vær oppmerksom på at cashback-rabatten har en årlig begrensning på 2000 kroner. Ørerabatten per liter kommer imidlertid i tillegg til denne, og kan derfor opptjenes uavhengig av om du har nådd taket for cashback-rabatten din.

Dette øreavslaget på Esso-stasjoner godskrives på kredittkortfakturaen din, og trekkes fra påfølgende månedsfaktura. Dersom du har tanket fire ganger i oktober vil rabatten først synes på fakturaen din i november.

Andre fordeler med 365Direkte Mastercard kredittkort

Selv om drivstoffrabatten med 365Direkte Mastercard er en av Norges beste kommer kredittkortet også med en rekke andre fordeler. Dette er et allsidig kredittkort som passer godt for deg som trenger det til hverdagsbruk.

Først og fremst får du 10% rabatt på helårs reiseforsikring fra AIG. Dette er en omfattende reiseforsikring, hvor du har mulighet til å skreddersy forsikringspakken slik det passer for dine reisebehov.

Som kortholder av 365Direkte Mastercard får du også 10% rabatt på bilutleie hos Hertz i store deler av verden. Det er variabelt hvilken del av leieprisen du får rabatt på, men i noen land gjelder rabatten for både nettopris, forsikring og flyplassgebyr.

365Direkte Mastercard gir deg videre tilgang på Danske Bank sitt fordelsprogram, Danske Bank Rewards. Her får du muligheten til å dra nytte av en omfattende bonusopptjening i butikker og restauranter, med utbetaling to ganger i året.

Slik søker du om 365Direkte Mastercard

Det er enkelt å søke om 365Direkte Mastercard via kredittkortselskapets nettsider. Her logger du inn med din BankID for identifisering og godkjenner Danske Bank sin forespørsel om å hente ut kredittopplysningene dine.

Denne kredittsjekken foregår som oftest automatisk, men vil sjekke ting som inntektsnivået ditt, eksisterende gjeld, kreditthistorikk og om du har noen registrerte betalingsanmerkninger. Sistnevnte vil alltid medføre avslag på kredittkortsøknaden.

Til sammen brukes opplysningene til å beregne en kredittramme, som du deretter får tilbud om i retur. Dersom du takker ja til dette vil du i løpet av kort tid motta ditt 365Direkte Mastercard i posten.

 • Nøkkelinfo
  Effektiv rente 25,53%, * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.930,-
  Kredittramme 10 000 kr – 50 000 kr
  Minimum brutto årsinntekt 250 000 kr
  Betalingsutsettelse 45 dager
  Reiseforsikring Nei
  Har kredittkortet andre fordeler Ja
  Beskrivelse av kortets fordeler 365Privat MasterCard gir Cashback (tilbakeførsel av penger) i form av 3,65% av kortomsetningen i bensinstasjoner, sko- og klesbutikker. I tillegg får du 30 øre ekstra rabatt per liter drivstoff på Esso-stasjoner i Norge. Det er 365Direkte som tilbakefører pengene og ikke butikkene. En forutsetning for å få Cashback er derfor at butikken man handler i er registrert som en skobutikk, klesbutikk eller bensinstasjon i MasterCard sine systemer.
  Årlig nominell rente 21,40%
  Korttype MasterCard

  Cashback Ja
  Rabatter Ja
  Maksgrense fordel 2 000 kr/år
  Drivstoffrabatt Ja
  Renten beregnes fra uttaksdato/overføringsdato Ja
  Tilbyr avtalegiro på hele beløpet Ja
  Minstebeløp å betale av opptrukket kreditt 3,00% (minimum 250 kr)
  Landsdekkende Ja
  Aldersgrense 21–100 år
 • Gebyrer
  Årsgebyr 0 kr
  Termingebyr ved utestående saldo 0 kr
  Transaksjonsgebyr ved varekjøp i Norge 0 kr
  Transaksjonsgebyr ved varekjøp i utlandet 0 kr
  Overtrekksgebyr 100 kr
  Uttak over skranke 35 kr + 1,50%
  Uttak over skranke egen bank 35 kr + 1,50%
  Minibankuttak i egen bank i åpningstid 35 kr + 1,50%
  Minibankuttak i egen bank utenfor åpningstid 35 kr + 1,50%
  Minibankuttak i annen bank i åpningstid 35 kr + 1,50%
  Minibankuttak i annen bank utenfor åpningstid 35 kr + 1,50%
  Gebyr ved overføring av penger fra kredittkortkonto 0 kr
  Valutapåslag ved uttak/betaling i utland 1,50%
  Kontantuttak i utlandet 35 kr + 1,50%
 • Kortutsteder
  Danske Bank
  E-post kundeservice@365direkte.no
  Adresse Postboks 4703 7466 Trondheim
  Telefon 815 00 365
  Kundeservice Link
  Lenke   http://www.365direkte.no/