Zlatan vraker Svenskekongen

PSG-spilleren har andre prioriteringer.

RIKTIG FOKUS: Zlatan Ibrahimovic er ikke en spiller som prioriterer rojale tilsteldninger framfor å vise muskler og teknikk på fotballbanen. Onsdag er det duket for fransk oppgjør, når PSG møter Lille borte på Stade Pierre Mauroy, og den kampen vil den svenske fotballkongen naturlig nok få med seg fra gressmatta - ikke fra den franske presidentens residens. Her fra en kamp mot franske Guigamp i august. Foto: Stella Pictures
RIKTIG FOKUS: Zlatan Ibrahimovic er ikke en spiller som prioriterer rojale tilsteldninger framfor å vise muskler og teknikk på fotballbanen. Onsdag er det duket for fransk oppgjør, når PSG møter Lille borte på Stade Pierre Mauroy, og den kampen vil den svenske fotballkongen naturlig nok få med seg fra gressmatta - ikke fra den franske presidentens residens. Her fra en kamp mot franske Guigamp i august. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Til uken er det duket for storfint møte mellom kong Carl Gustaf (68) og den franske presidenten François Hollande (60) i Paris - og med seg på laget hadde svenskekongen håpet å få med den svenske PSG-spilleren Zlatan Ibrahimovic (33).

Men den gang ei.

Fotballkongen Zlatan prioriterer nemlig å spille borte mot det franske laget Lille onsdag kveld, akkurat samtidig med at den rojale middagen finner sted, skriver Ekstrabladet.

For 33-åringen handler stjernemøter om prioriteringer, og selv om mange drømmer om å møte Zlatan er det èn person svensken selv får stjerner i øynene av. Nemlig den tidligere brasilianske fotballspilleren Ronaldo (38).

Ronaldo gjestet Paris Saint-Germains fotballstadio Parc des Princes lørdag ettermiddag, og via sin offisielle app Zlatan Unplugged forteller Zlatan at møtet med Ronaldo var det beste som skjedde ham denne helgen - til tross for at han fikset tre poeng for PSG mot Nice tidligere på dagen:

(Bildet er embeddet fra Zlatans offisielle fanside på Facebook).

Ifølge den svenske kongehuseksperte Johan T Lindwall i Expressen får svenskekongen trolig viljen sin allikevel. Kongen har nemlig et sterkt ønske om å legge turen innom Paris Saint-Germains fotballstadio Parc des Princes tirsdag ettermiddag - hvor nettopp Zlatan holder hus.

Hadde du vraket et møte med den svenske kongen, til fordel for en fotballkamp? Stem under!

LES OGSÅ: Endelig fikk Zlatan tid til familien

 

Hadde du vraket et møte med den svenske kongen, til fordel for en fotballkamp? (Avsluttet)