Prinsesse Leonore:

«Wow, så stor hun har blitt!»

Prinsesse Madeleine og familien ser ut til å nye oppholdet i Sverige.

SOMMERLIG: I går delte prinsesse Madeleine et nytt bilde av datteren, prinsesse Leonore. Foto: Skjermdump fra Instagram
SOMMERLIG: I går delte prinsesse Madeleine et nytt bilde av datteren, prinsesse Leonore. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Forrige uke kom nyheten om at prinsesse Madeleine (39) og familien endelig er tilbake i Sverige. Det er nemlig halvannet år siden familien på fem var i Sverige sist ettersom de til vanlig bor i Florida i USA.

Nyheten om hjemkomsten ble kjent etter at et øyevitne observerte familien i Humlegården i Stockholm.

-Jeg møtte akkurat to sommerglade barn i Humlegården; prins Nicolas og prinsesse Leonore med barnepiken sin på vei til lekeplassen oppe ved Karlavägen, fortalte øyevitnet overfor Svensk Damtidning.

Kort tid senere bekreftet også det svenske hoffet gladnyheten om familiens hjemkomst.

ENDELIG HJEMME: Prinsesse Madeleine og familien befinner seg for tiden i Sverige. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
ENDELIG HJEMME: Prinsesse Madeleine og familien befinner seg for tiden i Sverige. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer

- Hurra for å være tilbake

Det ser ut til at den svenske prinsessefamilien nyter oppholdet i Sverige. I går delte nemlig prinsesse Madeleine et sommerlig bilde av datteren, prinsesse Leonore (7).

Svensk Damtidning og Aftonbladet er blant mediene som har omtalt det nye bildet.

«Hurra for å være tilbake hjemme i vakre Sverige», skriver prinsesse Madeleine til bildet av datteren.

På bildet, som i skrivende stund har fått nesten 40 000 likerklikk, ser man prinsessen posere med hendene opp i været iført en sommerkjole med dyreprint og en hvit sløyfe i håret.

I kommentarfeltet er det tydelig at flere setter pris på prinsessefamiliens besøk i Sverige og mange ønsker dem velkommen tilbake. Flere påpeker også hvor stor den vesle prinsessen har blitt.

«Velkommen tilbake. For et fint bilde av den lille prinsessen som har blitt så stor», kommenterer en.

«Så søt hun er. Wow, så stor hun har blitt», mener en annen.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

- Sjarmerende jente

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle påpeker at prinsesse Madeleine og barna har vært «coronafast» i USA.

- Gjensynsgleden med prinsessens familie og venner i Sverige har garantert vært rørende, og Madeleine illustrerer gleden ved å dele et nydelig bilde av eldstedatteren på Instagram, forteller hun.

Også Vagle har lagt merke til at prinsessen har vokst til siden sist.

- Prinsesse Leonore danser av glede i det grønne, bildet er som tatt ut av en Astrid Lindgren-fortelling! Leonore er blitt en stor jente siden sist hun var hjemme i sin mors hjemland, og jeg ser mange kommenterer at hun ligner på Madeleine. Sjarmerende jente, fortsetter hun.

MORSOM: Prinsesse Ingrid Alexandra fikk en lattermild respons da hun holdt en tale under den kongelige konfirmasjonslunsjen. Video: NRK. Vis mer

Å være tilbake i Sverige har nok vært svært etterlengtet for prinsesse Madeleine. I programmet «Året med kongefamilien», som ble sendt på svensk TV 21. i desember, fortalte hun hvordan det siste året hadde vært.

- Nå når jeg ser meg tilbake … Om noen hadde sagt til meg at vi måtte holde oss innendørs i fem måneder, knapt få gå ut, ha alle barna hjemme og hjemmeskole fra åtte til tre, vet jeg ikke om jeg hadde begynt å le eller gråte, sa hun åpenhjertig i programmet.

Da programmet ble sendt hadde det nesten gått et år siden familien sist var i Sverige. Prinsessen la ikke skjul på at hun savnet familien og vennene sine hjemme i Sverige.

- Barna spør nesten hver dag: «Når kan vi reise til Sverige?» Vi alle savner Sverige veldig mye, la hun til.

LES OGSÅ: Ektepaktens spesielle detalj

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer