FEIDE: Flere kilder hevder at prins William og prins Harry hadde en alvorlig krangel om Meghan Markle etter at hun hadde vært på besøk for første gang. Det hevdes at forholdet dem imellom fortsatt er betent på grunn av dette. Foto: NTB scanpix
FEIDE: Flere kilder hevder at prins William og prins Harry hadde en alvorlig krangel om Meghan Markle etter at hun hadde vært på besøk for første gang. Det hevdes at forholdet dem imellom fortsatt er betent på grunn av dette. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hertuginne Meghan:

- William prøvde å ødelegge forholdet

Sterke påstander om det britiske kongehuset.

Publisert

Eventyrbryllupet fra mai sitter fortsatt friskt i minnet for de aller fleste. Prins Harry (34) fikk sin utvalgte, og den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (37) ble brått hertuginne av Sussex.

Den hvite Givenchy-kjolen, blomstene, de kongelige gjestene. Detaljene og den enorme pressedekningen gjorde at bryllupet ble historisk, også fordi en amerikaner fra utsiden plutselig hadde giftet seg inn i en av verdens mektigste familier.

PRINSESSE?: Her får du forklaringen. Video: CNN/ Emilie Rydning / Malene Storrusten Vis mer

Selv om Meghan ikke er blant de mest populære medlemmene av kongefamilien, har hun symbolisert håp og forandring for mange. Det er likevel ikke sikkert at enden på visa hadde blitt så bra, om prins William (36) hadde fått viljen sin. Britiske Express skriver nemlig nå at de to brødrene skal ha kranglet så busta føyk etter at Harry tok med Meghan hjem for første gang.

- William prøvde å ødelegge

The Sun, som Express siterer, har pratet med flere i parets nære omkrets, og de kommer med harde påstander om familien. Da Meghan besøkte Kensington Palace for første gang, på besøk hos Harry, fikk hun blant andre møte prins William.

Det var i november 2016 at forholdet deres først ble kjent, og da hadde paret allerede hatt en romanse i flere måneder allerede. Harry skal ha møtt brunetten i Toronto i mai samme år for første gang, og siden skal det ha oppstått gnister mellom dem. Hun besøkte, som nevnt, blant annet Harrys hjem mens de holdt på.

Det var først da Meghan hadde reist tilbake til Nord-Amerika at de to brødrene begynte å prate om det gryende forholdet. William vet selv godt hvordan det er å gifte seg med en «alminnelig» jente, og ville dobbeltsjekke at lillebroren hadde tatt sine forholdsregler før forholdet ble noe mer seriøst.

KRANGEL: Kilder hevder at prins Harry og prins William kranglet om Meghan Markle. William skal ha prøvd å få Harry til å avbryte romansen. Foto: NTB scanpix
KRANGEL: Kilder hevder at prins Harry og prins William kranglet om Meghan Markle. William skal ha prøvd å få Harry til å avbryte romansen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- William sa til broren at de ikke visste noe om bakgrunnen hennes, intensjonene hennes eller om hvordan hun egentlig var. Han ville understreke at det å bli en del av kongefamilien er en stor oppgave med stort press, forteller kilden.

Det som startet som en broderlig og ganske normal prat, skal ha utviklet seg til en krangel mellom de to. Harry skal ha reagert sterkt på Williams bekymringer.

- Han anklaget broren for å forsøke og ødelegge romansen før den hadde begynt. Brødrenes forhold nå er egentlig fortsatt dårlig på grunn av dette, hevder en kilde.

Harry skal ha stått på sitt selv om stemningen var dårlig. Han nektet å la William stikke kjepper i hjulene hans, og en person med tilknytning til situasjonen hevder å ha svaret på hvorfor han valgte å stå såpass opp for seg selv.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer

- Jeg tror at Harry følte at han ikke kunne beskytte moren sin, så da må han beskytte kona si. Det er hans måte å forsone seg på. Han aksepterer ingen kritikk av Meghan, og han er såpass sensitiv at han ofte ser kritikk og negativitet der det ikke eksisterer, hevder kilden.

Det virker heldigvis som om William ombestemte seg etter hvert. Da Harry giftet seg i mai, sto han ved brorens side og så svært stolt ut. Han har dessuten også vært med ekteparet, sammen med sin egen kone, på en rekke offisielle oppdrag.

Venter barn

Neste år kan Harry og Meghan glede seg over å bli foreldre for første gang. Da blir også William onkel for første gang, noe han sikkert gleder seg stort til.

Foreløpig er det ikke kjent når hertugparet har termin, men det er ventet at barnet vil komme i april neste år.

- TVILLINGER: Meghan har ved flere anledninger vist stolt frem den voksende magen, og flere spekulerer på om hertugparet venter tvillinger. Foto: NTB scanpix
- TVILLINGER: Meghan har ved flere anledninger vist stolt frem den voksende magen, og flere spekulerer på om hertugparet venter tvillinger. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den gledelige babynyheten kunngjorde Kensington Palace for snart to måneder siden, og siden den gang har det dukket opp en rekke bilder av hertuginnen med den voksende magen svært synlig.

Det er også blitt spekulert på om hertugparet venter tvillinger.

Det er fortsatt usikkert hvor hertuginnen ønsker å føde barnet sitt, men ifølge Vanity Fair, skal hertuginne Meghan angivelig ha et ønske om å føde hjemme.

Vil gå sin egen vei

Hertuginne Kate (36) har på sin side født alle sine tre barn i Lindo Wing på St. Mary's Hospital i London, men dette skal imidlertid ikke Meghan ha et ønske om å gjøre.

Både prins Harrys mor, avdøde prinsesse Diana og hertuginne Kate har posert gladelig etter fødselen med sine nyfødte barn utenfor inngangen til sykehuset, men dette skal altså ikke Meghan være interessert i.

Magasinet skriver at Meghan i stedet overveier å føde i hertugparets nye hjem i Frogmore Cottage i Windsor, hvor hun og prins Harry flyttet inn tidligere i år.

Det er ikke blitt tatt en endelig beslutning, og det finnes fortsatt en mulighet for at Meghan velger å føde på et sykehus i Windsor som ligger i nærheten av hjemmet til hertugparet.

Videre skriver nettstedet at legene høyst sannsynlig vil anbefale hertuginnen å føde på sykehus, da det er hennes første fødsel. En ting er i alle fall bestemt, og det er at moren til Meghan, Doria Ragland (62), skal være til stede under fødselen til datteren.

- Doria har planer om å være til stede når babyen ankommer, og det er lagt planer om å lage plass til henne i hertugparets nye hjem, avslørte en kilde overfor Vanity Fair.

- Hun vil hjelpe Meghan og Harry så mye som mulig med babyen. Doria er involvert og hun vil nok oppmuntre Meghan til å gå for en naturlig fødsel, fortsatte kilden.

LES OGSÅ: Håver inn på millionavtale

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer