William og Kates store dag time for time

Sjekk hva som skjer når, hvor du kan se det - og ta vår store William og Kate-quiz!

VAIER I VINDEN: Et flagg med ansiktene til prins William og Kate Middleton blafrer i vinden over London foran den store dagen.  Foto: Reuters
VAIER I VINDEN: Et flagg med ansiktene til prins William og Kate Middleton blafrer i vinden over London foran den store dagen. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag er det duket for det som nå betegnes som den største mediebegivenheten i historien i London, når prins William (28) gifter seg med sin jente fra folket, Kate Middleton (29).

Her er programmet den store dagen:


11.15: Prins William og lillebror Harry, som er forlover, ankommer Westminister Abbey. Den øvrige kongefamilien og brudens familie kommer til kirken i løpet av den påfølgende halvtimen.

11.50: Kate og hennes far, Michael Middleton, kjører fra Goring Hotel.

12.00: Seremonien i Westminister Abbey starter.

13.15:
De nygifte kommer ut av kirken sammen og kjører med hest og vogn til Buckingham Palace.

13.30: William og Kate ankommer Buckingham Palace.

13.40: Resten av kongefamilien og Kates familie ankommer Buckingham Palace.

13.40 og utover: Resten av gjestene som er invitert til resepsjonen på slottet ankommer slottet fortløpende.

14.25: Prins William og hans Kate hilser folket fra slottsbalkongen. Resten av kongefamilien og Kates foreldre er også tilstede.

14.30: Jagerfly skal fly over slottet for å hedre det nye ekteparet.

19.00: Kronprins Charles' private fest for brudeparet starter.

TV 2 begynner sine livesendinger fra London klokken 09.30, og Nyhetskanalen fortsetter. Vår Staude, Oddvar Stenstrøm og Carl-Erik Grimstad på plass med gjester i studio foran Buckingham Palace. Dekningen fortsetter utover kvelden med Arill Riise direkte fra London.

NRKs første direktesending på tv starter klokken 10 og vil vare til klokken 16. På kveldstid sender de direkte fra klokken 21.25 til 23.

De av dere som vil ha dekningen mest mulig genuin, kan velge BBC Entertainment og BBC World fra klokken 09.00 til klokken 14.40 og høydepunkter på kvelden fra kl. 21.30 til 23.00.

Om tv ikke er et alternativ, eller du ønsker mer, er Seher.no til stede i London og vil ha en fyldig dekning gjennom hele bryllupsdagen, med live video, videoreportasjer, kommentarer, intervjuer, artikler og bilder.

Sjekk hva du kan om brudeparet Kate og William i vår quiz HER!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kate og Williams bryllup fra A til Å

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer