William og Kate i nestenulykke

- Skremte vannet av alle om bord, forteller kilde.

<strong>BLE SKREMT:</strong> Prins William og Hertuginne Kate fikk en lite hyggellig flyopplevelse nylig. Foto: Stella Pictures
BLE SKREMT: Prins William og Hertuginne Kate fikk en lite hyggellig flyopplevelse nylig. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er ikke bare kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon som har blitt vettskremt på vei hjem fra København.

Da prins William og hertuginne Catherine hadde vært på sitt aller første besøk i Danmark i høst, holdt det på å gå alvorlig galt, skriver den britiske avisa Daily Mail.

Da det 162 passasjerer store British Airways-flyet de satt i skulle lande på Heathrow, holdt det på å pløye rett inn i et fly som ikke hadde kommet seg av rullebanen – og som sto midt i veien.

Heldigvis handlet den snarrådige piloten med lynets hastighet. Han fikk tvunget det tunge store flyet som var på vei inn for landing til å klatre kraftig før det traff banen.

- Det var en alvorlig hendelse, som skremte vannet av alle om bord, sa en kilde til The People.

I likhet med de andre passasjerene ble hertuginnen beroliget da de fikk forklart hvorfor flyet plutselig gikk til himmels igjen. Og neste landingsforsøk gikk etter planen.

- Flyet vårt landet trygt, og passasjeren forlot flyet som normalt, sier en talsmann for British Airways, og beskriver unna-manøveren som ”standard prosedyre”.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Harrys torturmareritt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer