William og Kate feirer fem år som mann og kone

Prins William og hans hertuginne Kate har opplevd mye siden bryllupskysset som gikk verden rundt.

FEM ÅR GAMMELT KYSS: Fredag 29. april er det akkurat fem år siden prins William og hertuginne Kate ble smidd i hymens lenker i London og kysset foran det britiske folk på slottsbalkongen til Buckingham Palace som mann og kone. Foto: Afp
FEM ÅR GAMMELT KYSS: Fredag 29. april er det akkurat fem år siden prins William og hertuginne Kate ble smidd i hymens lenker i London og kysset foran det britiske folk på slottsbalkongen til Buckingham Palace som mann og kone. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den 29. april 2011 var det duket for stor folkefest i Storbritannia, da prins William ektet Kate Middleton i Westminster Abbey i London.

Bruden var strålende vakker i en spesiallaget blondekjole fra Alexander McQueen, og hertuginne Kate (34) høstet ros for brudekjolen i motepressen verden over.

Det var McQueens sjefsdesigner Sarah Burton som var hjernen bak drømmekjolen.

- Kate ønsket at kjolen skulle kombinere tradisjon og det moderne med det artistiske blikket som karakteriserer Alexander McQueens arbeid. Miss Middleton arbeidet nært med Sarah Burton i å formulere designet av kjolen, het det i en uttalelse fra Buckingham Palace den gang.

Fredag formiddag gratulerte Kensington Palace hertugparet med sin femte bryllupsdag på det sosiale mediumet Twitter, ved å legge ut en videosnutt med Kate og William:

«God bryllupsdag til hertugen og hertuginnen av Cambridge! Her er noen av favorittøyeblikkene våre fra de siste fem årene» heter det i Twitter-meldingen til videoen.

Få et gjensyn med Kate brudekjole og den rojale vielsen i 2011 nedenfor:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer