William og Harrys «ukjente» stesøsken

De er så godt som familie for de to prinsene, men du har neppe hørt om dem.

STORFAMILIE: Prins Harry og prins William ble begge født inn i berømmelse. Stesøsknene deres har derimot sluppet unna i stor grad. Det er det en god grunn til. Her fotografert med stebror Tom (t.v) og stesøster Laura (t.v i bakgrunnen). Foto: NTB scanpix
STORFAMILIE: Prins Harry og prins William ble begge født inn i berømmelse. Stesøsknene deres har derimot sluppet unna i stor grad. Det er det en god grunn til. Her fotografert med stebror Tom (t.v) og stesøster Laura (t.v i bakgrunnen). Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den utvidede britiske kongefamilien er stor, og det er nærmest umulig å holde oversikt over alle nieser, nevøer, grandonkler, ut- og inngifte og barnebarn. For å gjøre alt mer komplisert, finnes det baronesser, hertuger og jarler rundt om i hele samveldet.

Derfor vekker kongelige slektninger til stadighet oppsikt, muligens fordi mange har glemt at de eksisterer. De stikker ikke nesa like mye ut som de mest framtredende, og forsvinner derfor litt i røyken.

En av dem er Tom Parker Bowles. Sist han figurerte stort i media, var da moren hans bestemte seg for å gifte seg med den britiske arveprinsen.

Han er nemlig sønn av hertuginne Camilla - prins Charles' andre kone. Det betyr at han også er arveprins William og prins Harrys stebror, som de har vokst opp med. Men mens de har gått videre med å leve sine liv i offentligheten, har Bowles tatt en annen vending. Mer om det senere.

- Ikke en del av familien

Først er det nødvendig å ta en kikk på historien til den «kongelige» stesønnen. Han kom til verden i 1974, som et resultat av ekteskapet mellom daværende Camilla Bowles og Andrew Parker Bowles. I løpet av ekteskapet fikk de også en datter, Laura Lopes, som ble født i 1978.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer