- William er sjalu på meg

Prins Harry avslører storebrorens misunnelse…

AVSLØRER: Prins Harrys krigsoppdrag i Afghanistan vekker en viss sjalusi hos prins William. Her er brødrene avbildet sammen med Williams kone, hertuginne Kate. Foto: All Over Press
AVSLØRER: Prins Harrys krigsoppdrag i Afghanistan vekker en viss sjalusi hos prins William. Her er brødrene avbildet sammen med Williams kone, hertuginne Kate. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Denne uken kom prins Harry (28) hjem fra Afghanistan etter fire måneder i det krigsherjede landet. Der har han tjenestegjort som annenpilot i angrepshelikopteret Apache.

I forbindelse med avreisen ga Harry en rekke intervjuer til britiske medier. Blant annet avslører 28-åringen at storebror prins William (30) er sjalu på ham.

- Det er sjalusi ute og går her. Både fordi jeg får fly Apache-helikopter – og fordi han ville elsket å være her i Afghanistan, forteller Harry til avisa Daily Mail.

Men prinsen forteller at han selv misunner storebror Williams liv hjemme i England.

- Før jeg kom til Afghanistan var det jeg som var sjalu på min bror. Han fikk fly helikopter og redde menneskeliv hjemme i England. Etterpå kunne han dra hjem til sin kone og hund. Det kan ikke jeg – jeg kom tilbake til mine soldatkamerater og spilte Playstation...

Stolt onkel.
I juli venter William og hertuginne Kate (31) sitt første barn sammen.

- Jeg gleder meg veldig på deres vegne. Det var på tide, spøker Harry.

Han ser frem til å leke med en nevø eller niese til sommeren.

- Det blir fantastisk å bli onkel, jeg kan knapt vente.

I intervjuet beskriver Harry seg som «100% singel». Han vil ikke gifte seg med det første.

- Jeg må finne den rette personen, og alt må føles riktig. Deretter vil det ta litt tid, spesielt for meg selv, slik det også var for min bror. 

LES OGSÅ: Prinsessens mysterium er avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer