Prins Harry:

- Vurderer å ikke komme tilbake

Harry vurderer angivelig å droppe sin neste tur til hjemlandet.

KJØLIG: Prins Harry vurderer angivelig å droppe sin neste planlagte tur til Storbritannia. Dette på bakgrunn av den kjølige ankomsten han skal ha fått da han kom hjem i anledning prins Philips begravelse. Her er han avbildet med prins William og fetteren Peter Phillips. Foto: AFP / NTB
KJØLIG: Prins Harry vurderer angivelig å droppe sin neste planlagte tur til Storbritannia. Dette på bakgrunn av den kjølige ankomsten han skal ha fått da han kom hjem i anledning prins Philips begravelse. Her er han avbildet med prins William og fetteren Peter Phillips. Foto: AFP / NTB Vis mer
Publisert

Prins Harry (36) er tilbake hos kona hertuginne Meghan (39) og sønnen Archie (1) i USA, etter at han tidligere i april var hjemme i Storbritannia for å ta et siste farvel med bestefaren prins Philip.

Begravelsen 17. april var første gang prinsen viste seg offentlig med broren prins William (38) siden han og Meghan rømte landet, til fordel for et liv uten kongelige plikter i USA i fjor vår.

Det har ikke akkurat stått på overskriftene etter gjenforeningen - som i britiske tabloider har blitt beskrevet som kjølig. Etter begravelsen kom det frem at prins Harry skal ha blitt møtt av en kald skulder da han ankom hjemlandet, og at flere familiemedlemmer fortsatt skal være sinte etter det omstridte intervjuet med Oprah Winfrey (67) i mars.

Nå skriver Daily Mail at prins Harry skal ha blitt så sjokkert over den kalde velkomsten han fikk - at han vurderer å droppe den neste planlagte reisen til Storbritannia i juli.

- Sjokkert

Da skal han etter planen avduke en statue av moren prinsesse Diana sammen med storebror William. Avdukingen skjer på Kensington Palace på det som skulle vært den berømte prinsessens 60-årsdag 1. juli - men nå kan det virke som at Harry vurderer å utebli fra hyllesten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer