VRAKER SKIFERIEN: I 2008 var Kate Middleton med til Sveits som prins Williams kjæreste, men ifølge Us Weekly blir det ikke noe skiferie i år for det ferske ekteparet. Foto: Stella Pictures
VRAKER SKIFERIEN: I 2008 var Kate Middleton med til Sveits som prins Williams kjæreste, men ifølge Us Weekly blir det ikke noe skiferie i år for det ferske ekteparet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vraker skiferien på grunn av pengekrise

Prins William og Kate vil ikke erte på seg skattebetalerne.

Publisert
SEHER.NO: Storbritannia opplever for tiden en av sine verste økonomiske kriser på mange år, noe som blant annet har ført til at mange briter har mistet jobben og må stramme kraftig inn på livremma denne julen.

For å signalisere sin sympati med det britiske folket, har prins William (29) og hans kone Kate (29) nå bestemt seg for å skrinlegge sin tradisjonelle skiferie i Sveits, ifølge Us Weekly.

Skiferien har vært en tradisjon for prins Charles, prins William og prins Harry, helt siden de to sistnevnte var små gutter.

Nå ser det ut til at ferieplanene blir skrinlagt fordi kongehuset ikke vil gi inntrykket av at de bader i luksus, mens vanlige folk sliter.

- Slottet mener det ville gi et dårlig signal å reise vekk på en stund som denne, sier en kilde til Us Weekly.

Istedenfor Sveits vil prins William og Kate tilbringe tiden fram til 2. juledag sammen med dronning Elizabeth og resten av kongefamilien på Sandringham-godset i Norfolk, før de tilbringer resten av romjulen med Kates foreldre og søsteren Pippa.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik avviser Kate babyryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer