Vraker bryllupsreisen for hestene

Det kongelige brudeparet har ikke tid.

BRUDEPARET: Det var etter at Prins Harry introduserte dem for hverandre i Australia i 2003 at amors piler traff Zara og Mike.  Foto: Stella Pictures
BRUDEPARET: Det var etter at Prins Harry introduserte dem for hverandre i Australia i 2003 at amors piler traff Zara og Mike. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I morgen står bryllupet mellom Dronning Elizabeths barnebarn, og hesterytter, Zara Phillips (30) og rugbyspiller Mike Tindall (33). Seremonien, som finner sted i Skottland, har fått status som «et giftemål mellom to sportsutøvere» heller enn et kongelig bryllup. 

- Til syvende og sist er brudeparet sportspersonligheter hvor brudens familie tilfeldigvis også er kongefamilien, sier Inspektør Ivor Marshall til The Telegraph.

Bryllupsseremonien blir holdt i den lille kirken Canongate i Edinburgh, og området rundt kirken huser trange gater med kun plass til rundt 1500 skuelystne. Brudeparet har ønsket at den private seremonien ikke skal bli TV-overført.

I motsetning til de fleste andre brudepar ønsker ikke Phillips og Tindall å legge ut på bryllupsreise, men i stedet blir hun, i følge nettstedet MSN Celebrity, å finne i stallen sammen med sine syv hester, mens brudgommen drar tilbake på rugbytrening.  

Fredag kveld blir det holdt cocktail party på kongeskipet Brittania, med kongelige gjester som nygifte Kate og William.

- Zara har mange minner fra det trandisjonsrike skipet, og da det ble bestemt at de skulle gifte seg i Skottland var dette et sterkt ønske fra brudeparet, sier kilden til The Telegraph.

Selve bryllupsfesten blir holdt på «The Palace of Holyroodhouse». Slottet er et av Dronning Elizabeths offisielle residenser, som til vanlig står åpent for publikum. Dronningens gave til barnebarnet er derfor å betale tapet som slottet får de fem dagene de må ha steng på grunn av bryllupet.

- Dronningen vil tilbakebetale utgiftene for perioden «The Palace of Holyroodhouse» er lukket for publikum. Disse pengene tar hun fra sitt eget private fond, sier kilden.

En kilde fra The Buckingham Palace sier til The Telegraph at dette stadfester bryllupets private karakter. 

- Brudeparets familie vil betale resten av bryllupets kostnader, og dette understreker at det er snakk om en privat familietilstelning.

Zara Phillips er den trettende arving til den britiske tronen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skiller seg etter åtte måneder  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer