Kronprinsesse Victoria og prins Daniel:

- Voldsom rykteflom

Derfor oppsto skilsmisseryktene.

AFFÆRE?: Det har lenge versert rykter om at ekteskapet skranter for kronprinsesse Victoria og prins Daniel. Foto: PPE / SIPA / Shutterstock / NTB
AFFÆRE?: Det har lenge versert rykter om at ekteskapet skranter for kronprinsesse Victoria og prins Daniel. Foto: PPE / SIPA / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter nyttår har svenske kronprinsesse Victoria (44) og prins Daniel (48) stått i midten av ryktestormens øye.

På sosiale medier har det versert rykter om at ekteskapet går mot slutten, og negativ ryktespredning om parets forhold har spredd seg som ild i tørt gress utenfor Norges grenser.

Ryktene ble raskt dementert av kronprinsparet selv, som uttalte offentlig - til tross for at det ikke er vanlig for kongelige å kommentere rykter - at de ønsket å gjøre det klinkende klart at ryktene ikke stemmer.

Presse i Skandinavia kastet seg over nyheten, men det er få som faktisk har skrevet om bakgrunnen for skilsmisseryktene. Der ligger det blant annet et overraskende eiendomskjøp - som tilsynelatende ikke har noen logisk forklaring.

Kjøpte eiendom

En av fjorårets dyreste villakjøp i Sverige står nå til rådighet for nettopp den svenske kongefamilien, meldte Expressen i februar. Med en prislapp på 59 millioner svenske kroner skiftet luksuseiendommen Villa Lovisenberg hender.

Villa Lovisenberg i Solna kommune utenfor Stockholm ble bygget allerede på 1860-tallet. Der kan man boltre seg med tolv soverom, et gjestehus, to bålplasser, en tennisbane og en gigantisk hage.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer