Dronning Elizabeth og Anna Wintour:

- Vogue-redaktørens oppførsel er frekk og uhøflig

Etikette-ekspert og kongehusekspert stusser over Anna Wintours oppførsel da hun møtte dronning Elizabeth.

PÅ FØRSTE RAD: Dronning Elizabeth av Storbritannia satt ved siden av sjefredaktøren for Vogue, Anna Wintour, på sin aller første motevisning under London Fashion Week. Foto: NTB Scanpix
PÅ FØRSTE RAD: Dronning Elizabeth av Storbritannia satt ved siden av sjefredaktøren for Vogue, Anna Wintour, på sin aller første motevisning under London Fashion Week. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Dronning Elizabeth av Storbritannia (91) overrasket mange da hun dukket opp under London Fashion Week tirsdag ettermiddag. 91-åringen satt på første rad ved siden av ingen ringere enn sjefredaktøren for motemagasinet Vogue, Anna Wintour (68).

Den kjente Vogue-redaktøren og moteikonet er berømt for å «aldri» ta av seg solbrillene, og det var intet unntak da hun møtte dronning Elizabeth.

Saken fortsetter nedenfor.

En av de få gangene 68-åringen har tatt av seg solbrillene var da hun ble tildelt den engelske tittelen «dame» under et besøk på Buckingham Palace i 2017. Da fjernet Anna solbrillene før hun entret ballsalen og mottok prisen fra dronningen.

- Bare uhøflig

Etikette-ekspert William Hanson forteller til Daily Mail at da motedronningen møtte dronningen av Storbritannia iført solbriller på motevisningen, ble det helt feil.

- Solbriller er tilbehør du bruker utendørs og de bør alltid fjernes når man er innendørs, selv om det er varemerket ditt. For det første trenger du dem ikke innendørs og for det andre er det bare uhøflig å skjule øynene, et unntak Anna Wintour skulle gjort i nærværet av Hennes Majestet, sier Hanson, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer