KONGELIG DJ: Prins William fikk også testet ferdighetene ved platespilleren. Foto: Photoshot/All Over Press
KONGELIG DJ: Prins William fikk også testet ferdighetene ved platespilleren. Foto: Photoshot/All Over PressVis mer

Viste sine ukjente talenter

Prins William og hertuginne Kate fikk opp temperaturen i Australia.

.SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate og prins William er for tiden på en tre uker lang jubelferd til New Zealand og Australia, og det unge hertugparet besøker en rekke organisasjoner og bedrifter i løpet av ferden.

Denne uka avla de «The Northern Sound System» i Adelaine et besøk. NSS er et senter for ungdom, hvor de får utøve musikk på fritiden. Over 300 brukere får tilbud om øvingslokaler, studioinnspilling og opplæring innenfor digital musikk.

Under omvisningen på senteret fikk også Kate og William prøve seg som kongelige DJ-er - til stor underholdning fra de ansatte og pressen som var tilstede.

Da den lokale DJ-en ba de forsøke så Kate og William på hverandre og ville at den andre skulle forsøke først.

- It`s all yours, sa William - og pekte på miksebordet og platespilleren.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK SKRYT: Hertuginne Kate fikk applaus da hun prøvde seg som DJ. Foto: REX/All Over Press
FIKK SKRYT: Hertuginne Kate fikk applaus da hun prøvde seg som DJ. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Hertuginnen smilte bare bredt og kastet seg løs, men det ikke spesielt vakker eller rytmisk musikk som strømmet ut av høyttaleren. Men hun fikk likevel applaus - og signaliserte med tommelen opp at hun var fornøyd etter forsøket.

- William har mye mer erfaring enn meg, sa Kate - og overlot plassen til ektemannen.

Prinsen hadde tydeligvis forsøkt tidligere, for da han var ferdig, fikk han stor applaus for innsatsen.

Den lokale DJ-en Shane Peterer spøkte etterpå med den kongelige innsatsen: Hun var fantastisk - men han kan fly helikopter...

Utenfor senteret fikk de se en skateboardoppvisning - og selvsagt mottok paret nok en gave til prins George - et spesialdesignet skateboard med navnet han under.

UNGDOMMELIG: Etter en oppvisning på scooter, BMX og skateboard fikk kate og William med seg en gave hjem til lille prins George - et skateboard med navnet hans på undersiden. Foto: Splash News/All Over Press
UNGDOMMELIG: Etter en oppvisning på scooter, BMX og skateboard fikk kate og William med seg en gave hjem til lille prins George - et skateboard med navnet hans på undersiden. Foto: Splash News/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Sjekk ut Kates antrekk - og kast terning!