Kronprinsesse Mette-Marit

Viste sin kjærlighet med spesiell detalj

Kronprinsesse Mette-Marit bar med seg en kjærlighetshilsen til ektemannen.

KJÆRTEGN: Kronprinsesse Mette-Marit bar med seg en kjærlighetshilsen til kronprins Haakon, da de to besøkte Mangfoldshuset og Mortensrud aktivitetshus i bydel Søndre Nordstrand i Oslo. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
KJÆRTEGN: Kronprinsesse Mette-Marit bar med seg en kjærlighetshilsen til kronprins Haakon, da de to besøkte Mangfoldshuset og Mortensrud aktivitetshus i bydel Søndre Nordstrand i Oslo. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i mars besøkte kronprins Haakon (48) og kronprinsesse Mette- Marit (48) Mangfoldshuset og Mortensrud aktivitetshus i bydel Søndre Nordstrand i Oslo, som ifølge kongehuset er to populære møteplasser for mange av de som bor i området.

Her fikk de kongelige gjestene både en orientering om disse to møteplassene, samt treffe unge, eldre og frivillige som engasjerer seg i lokalmiljøet.

Ifølge Nordstrand Blad hadde mange møtt opp for å et glimt av de kongelige gjestene, og de beskriver en spent stemning på aktivitetshuset før kronprinsparet kom.

Da de først kom sørget gjestenes gode humør for en lettere stemning, og det ble mange fine møter og samtaler.

Nordstrand Blad skriver videre at miljøarbeiderne Esengul Erdogan (21) og Dilara Gunal (19) fra Mortensrud fikk det ærefulle oppdraget med å servere kronprinsparet kaffe og te, noe som ble et minne for livet.

– Det var veldig gøy, jeg hadde aldri trodd jeg skulle servere kronprinsparet, sier Erdogan til lokalavisen.

– Vi var veldig nervøse i forkant, men jeg syntes de var veldig hyggelige, særlig Mette-Marit var søt og varm, noe som gjorde meg mindre nervøs, fortalte Gunal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer