Hertuginne Meghan og prins Harry:

Viste seg sammen på valentinsdagen

Hertugparet tilbrakte alle hjerters dag i Canada.

SAMMEN: Meghan og Harry viste seg sammen da de ankom Canada etter et opphold i USA på valentinsdagen 14. februar. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN: Meghan og Harry viste seg sammen da de ankom Canada etter et opphold i USA på valentinsdagen 14. februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I starten av januar kom den overraskende nyheten om at hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) ønsket å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter. Det innebærer at ekteparet vil miste både apanasje og sine kongelige titler.

Duoen har den siste tiden oppholdt seg i Canada sammen med den ni måneder gamle sønnen Archie. Da det ble kjent at de skulle trekke seg tilbake, ble det nemlig klart at de ville veksle på å bo i Storbritannia og Amerika.

Til tross for at dronning Elizabeth (93) nylig skal ha kalt hertuginne Meghan og prins Harry tilbake til hjemlandet for å delta på et kongelig oppdrag i mars, kan det se ut til at det populære hertugparet trives med å tilbringe tid i Canada.

På valentinsdagen, den 14. februar, ble de observert da de ankom landet med fly, etter å ha vært i USA den siste tiden, skriver People.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Sjeldent syn

Meghan og Harry har sjeldent vist seg sammen i offentligheten etter det ble kjent at de skulle trekke seg tilbake for litt over en måned siden.

Etter sjokkbeslutningen har hertugparet stått i sentrum for en massiv mediestorm, og avgjørelsen deres har blitt bredt dekket i den internasjonale pressen - med stadig nye overskrifter.

Likevel så paret svært lykkelige ut og smilte bredt da de gikk ut av flyet etter å landet i Canada 14. februar. På bildene kan man se at duoen bærer på bagasje på vei ut fra flyet til en parkert bil som venter på dem på flyplassen.

Dette er altså en av de få gangene Meghan og Harry har vist seg sammen offentlig etter at de forlot det britiske kongehuset. Første gang skal ha vært under et opphold i Miami i USA i begynnelsen av måneden, ifølge Page Six.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Her skal de ha deltatt på et privat JPMorgan AIS (Alternative Investment Summit) event på det eksklusive hotellet 1 Hotel i South Beach.

- Det er veldig hysj, hysj, og mye sikkerhet rundt det hele, hevdet en kilde til nettstedet, som også sa at Harry snakket til forsamlingen.

En talsperson for hertugparet ville verken bekrefte eller avkrefte deres angivelige deltakelse.

- Ble kalt tilbake

Ifølge People har familien på tre den siste tiden bodd i en villa til 14 millioner dollar på Vancouver Island i Canada, hvor de nyter naturskjønne omgivelser. I januar skrev imidlertid E! News at Meghan og Harry angivelig har planer om å forflytte seg til solfylte California, og Meghans hjemby, Los Angeles.

Paret skal ha begynt å se etter hus på internett, og er i gang med en intervjuprosess for å finne sikkerhetsvakter. Meghan og Harry skal også ha kontaktet folk i LA., og gitt beskjed om at de gjerne vil ha et sikkerhetsteam med lokale ansatte.

Selv om ekteparet den siste tiden har oppholdt seg både i USA og Canada, kan de ikke gi slipp på sine kongelige plikter i Storbritannia helt enda. Tidligere i februar ble det nemlig kjent at dronning Elizabeth angivelig skal ha bedt dem om å delta på et kongelig oppdrag i London i mars.

NEI: Alt gikk ikke helt etter planen da Hertuginne Meghan Markle skulle hilse på en gammel venn på et veldedighetsarrangement. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Ifølge The Sunday Times skal dronningen ha et ønske om at Harry og Meghan returnerer til Storbritannia i anledning markeringen av «Commonwealth Day», som er en slags feiringsdag for samveldet.

I år faller markeringen på mandag 9. mars, og dronning Elizabeth skal altså ha spurt hertugparet om å delta på et arrangement i Westminster Abbey sammen med resten av kongefamilien denne dagen, ifølge avisen.

Det er enda ikke offisielt bekreftet at hertuginnen og prinsen skal delta, men The Sunday Times skrev at det er ventet at de skal reise til Storbritannia sammen med sønnen Archie.

LES OGSÅ: - Hun tør ikke lenger bo i huset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer