Viste seg sammen igjen etter flere måneder

For første gang siden januar viste William og Kate seg sammen offentlig.

GALANT: Prins William var som vanlig galant da han holdt paraplyen for hertuginne Kate.  Foto: Reuters
GALANT: Prins William var som vanlig galant da han holdt paraplyen for hertuginne Kate. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mens prins William (29) har vært på tjenestereise på Falklandsøyene i februar og mars, har hertuginne Kate (30) representert kongehuset alene hjemme i England. Etter prinsens hjemkomst i slutten av mars har hertugparet holdt seg unna offentligheten – og pleiet kjærligheten privat etter seks lange uker fra hverandre.

Under filmpremieren på «African Cats» i London torsdag, viste William og Kate seg endelig sammen igjen - for første gang på lenge.

På den røde løperen viste prinsen seg fra sin sedvanlige galante side mens han holdt paraplyen for Kate.
 
Tusenvis av mennesker var møtt frem for å se hertugparet – og foran folkemassene la William og Kate ingen skjul på at de fortsatt er stormforelsket, tre dager før de kan feire ettårsjubileet for bryllupet.

Hertugparet har to representasjonsoppdrag i dag, før de trekker seg tilbake. Søndagens bryllupsdag skal de feire privat.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Prinsessen avslørt som spion

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer