Pippa Middleton:

Viste seg på rød løper for første gang etter fødselen

Fire måneder er gått siden hun fødte sønnen.

<strong>FØRSTE GANG:</strong> Pippa Middleton (35) viser seg offentlig for første gang etter å ha født en liten gutt i oktober. Til venstre er hun og ektemannen James Matthews i bryllupet til prinsesse Eugenie like før fødselen. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE GANG: Pippa Middleton (35) viser seg offentlig for første gang etter å ha født en liten gutt i oktober. Til venstre er hun og ektemannen James Matthews i bryllupet til prinsesse Eugenie like før fødselen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Pippa Middleton (35), hertuginne Kates yngre søster, kunne i juni i fjor avsløre at hun ventet barn med ektemannen James Matthews (43).

Det bekreftet hun i en spalte hun skrev for Waitrose Weekend, en britisk publikasjon, meldte flere medier, deriblant amerikanske People.

- Jeg var heldig som etter undersøkelsen i uke 12 ikke led av morgenkvalme. Det betød at jeg kan bære fram barnet som normalt, skrev Middleton blant annet.

Første opptreden

Paret fikk en liten gutt klokka to på to på ettermiddagen lokal tid, mandag 15. oktober. Den nyfødte gutten veide om lag 3,8 kilo. Gutten fikk navnet Arthur Michael William Matthews.

- Alle er lykkelige og mor og barn har det fint, sa representanten hennes den gang.

Nå viser hun seg på rød løper for første gang etter fødselen, rundt fire måneder etter at hun kunne ønske den lille gutten velkommen.

<strong>STRÅLER:</strong> Pippa strålte i en fargerik kjole på arrangementet. Foto: NTB Scanpix
STRÅLER: Pippa strålte i en fargerik kjole på arrangementet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>FIRE MÅNEDER:</strong> Kun fire måneder er gått siden hun fødte sønnen, og nå viste hun seg på rød løper for første gang siden fødselen. Foto: NTB Scanpix
FIRE MÅNEDER: Kun fire måneder er gått siden hun fødte sønnen, og nå viste hun seg på rød løper for første gang siden fødselen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var et arrangement for British Heart Foundation, nærmere bestemt Beating Hearts Ball, Pippa gjestet i London onsdag. 35-åringen er nemlig ambassadør for stiftelsen. Kjolen hun var iført kommer fra merket Temperley London, ifølge Harper's Bazaar.

ISTE?: Internett har talt: Enkelte mener blant annet at Pippa, hertuginne Kates søster, har kledd seg ut som en iste-boks. Vis mer

På ferie

Siden Pippa og ektemannen ble foreldre har det vært få bilder å se av lille Arthur, men i januar ble familien på tre observert på gåtur på den karibiske øya St. Barts. Med på lufteturen var også broren til James, Spencer Matthews (30), ifølge Daily Mail.

Det var på denne øya flere av medlemmene i Middleton- og Matthews-familiene oppholdt seg i juleferien.

<strong>ROMANTISK GÅTUR:</strong> Pippa Middleton og James Matthews tok seg tid til å pleie kjærligheten under ferien. Foto: NTB Scanpix
ROMANTISK GÅTUR: Pippa Middleton og James Matthews tok seg tid til å pleie kjærligheten under ferien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Både Pippa, James, sønnen Arthur, Pippas mor Carole Middleton (64), lillebror James Middleton (31) og hans kjæreste, samt Spencer Matthews og hans kone Vogue Williams (33) nøt late dager sammen i ferieparadiset.

Pippa ble blant annet fotografert med det lille sjarmtrollet godt plassert i armene, og hun så svært komfortabel ut med håret utslått, ikledd blå jeans og en hvit bluse.

<strong>PÅ FERIE:</strong> Her er Pippa Middleton avbildet sammen med lille Arthur, ektemannen James Matthews (i midten bak) og svigerbroren Spencer Matthews (t.h.). Foto: NTB Scanpix
PÅ FERIE: Her er Pippa Middleton avbildet sammen med lille Arthur, ektemannen James Matthews (i midten bak) og svigerbroren Spencer Matthews (t.h.). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ukomfortabel

Ikke lenge før fødselen delte Pippa Middleton tanker om den siste fasen av svangerskapet sitt, da en ny spalte ble publisert i Waitrose Weekend.

Der la ikke Pippa, som er vant til å være i mye fysisk aktivitet, skjul på at hun syntes det var slitsomt å gå høygravid.

- Den siste måneden nærmer seg, og magen vokser hver dag. Det å holde seg i aktivitet er kinkig, og både ryggen og korsryggen føles støl og ukomfortabel, skrev hun blant annet i spalten, ifølge magasinet Hello!.

Pippa fortalte også om hvordan kroppen forandret seg mot slutten av svangerskapet, og hvordan dette påvirket hverdagslivet.

Vis mer

- Nå som kroppen endrer seg og forbereder seg på fødsel, sover jeg ikke like godt - og «babyboblen» har sprukket. Realiteten har slått inn, noe som kanskje er kroppens måte å forberede meg på det som kommer.

På tross av ubehag mot slutten av svangerskapet, valgte altså den høygravide 35-åringen å troppe opp i kongelig bryllup så sent som 12. oktober.

Strålte på bryllupsdagen

Det skal godt gjøres å toppe hertuginne Kate (37) og prins Williams (36) bryllup i 2011, men i mai for snart to år siden forsøkte lillesøster Pippa seg på akkurat det.

«HER ROYAL HOTNESS»: Bakenden til Pippa Middleton ble kjent over natta etter at hun stilte i en tettsittende elfenbenshvit kjole i søsterens bryllup i 2011. Video: Hege Varsi / NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Med en eksklusiv gjesteliste, flerfoldige fotografer og verdens øyne følgende med, giftet Pippa seg med hedgefond-forvalteren James i St. Marks-kirken i Englefield i England.

Barna til prins William og hertuginne Kate var til stede, og lille prins George (5) hadde ansvaret med å bære ringene fram til alteret. Vesle prinsesse Charlotte (3) hadde rollen som brudepike.

<strong>STRÅLTE:</strong> Pippa Middleton og ektemannen James var et eneste stort smil etter vielsen. Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE: Pippa Middleton og ektemannen James var et eneste stort smil etter vielsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Pippa Middleton bar en nydelig, hvit brudekjole av designeren Giles Deacon, og det ble lenge spekulert på hvor mye paret ville punge ut for det overdådige bryllupet.

Bryllupsfesten foregikk i et stort telt med glasstak, som rommet 350 personer.

Ifølge Bridebook, gjengitt av Harper's Bazaar, var det forventet at paret ville punge ut 720 000 kroner på lokalet alene. For selv om det er Pippas storesøster som er giftet inn i den britiske kongefamilien, ble bryllupet omtalt som rojalt.

<strong>VAKKER BRUD:</strong> Pippa stjal alles oppmerksomhet på den store dagen, i en nydelig burdekjole. Foto: NTB Scanpix
VAKKER BRUD: Pippa stjal alles oppmerksomhet på den store dagen, i en nydelig burdekjole. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nettstedet Bridebook regnet ut at den store dagen ville koste omkring 2,5 millioner kroner - noe som er 15 ganger så mye som et gjennomsnittlig britisk bryllup.

LES OGSÅ: - Ble veldig overrasket over at hun dukket opp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer