Kronprinsesse Mette-Marit:

Viste seg med spesiell detalj

- Føyer seg inn i rekken, sier kongehusekspert.

DETALJER: Kronprinsesse Mette-Marit er ofte å se i litt mer spesielle smykker til hverdags. Foto: Lise Åserud / NTB
DETALJER: Kronprinsesse Mette-Marit er ofte å se i litt mer spesielle smykker til hverdags. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

De kongeliges garderobeskap er fylt til randen med glamorøse kjoler, svindyre skjorter og blankpolerte smykker. Særlig kronprinsesse Mette-Marit (49) viser seg ofte i flotte antrekk, og smykkedetaljene er intet unntak.

Da hun giftet seg inn i kongefamilien fikk hun tilgang til en av Norges flotteste smykkesamlinger.

Nå har hun derimot vist seg frem med et nytt smykke, som offentligheten ikke har sett tidligere.

Det gjorde kronprinsessen da hun og kronprins Haakon (49) tirsdag besøkte Raulandsakademiet i Vinje kommune, i forbindelse med kronprinsparets markering av at de begge fyller 50 år i år.

Rundt halsen bar hun et langt smykke i gull. Det viser et horoskop, med en pil som peker mot stjernetegnet løven - kronprinsessens stjernetegn.

- Smykket føyer seg inn i rekken av smykker med mening, som kronprinsessen åpenbart er tilhenger av, sier Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle, og fortsetter:

- Hun har tidligere for eksempel båret buddhistiske armbånd og evil eye-smykker. Hun har også båret en medaljong med ektemannens forbokstav. Kronprinsessen snakker rett og slett gjerne med tilbehør - som i dette tilfellet med stjernetegn rundt halsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer