Viste seg igjen etter to måneder

Prins Philip tilbake på jobb etter lang tids sykdom.

MEDALJEOVERREKKELSE: Professor Michael Ferguson får her overrakt en kongelig medalje av prins Philip. Foto: All Over Press
MEDALJEOVERREKKELSE: Professor Michael Ferguson får her overrakt en kongelig medalje av prins Philip. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prins Philip (92) har de siste årene slitt med diverse helseproblemer, og ble i juni lagt inn på sykehus, da han plutselig følte seg dårlig. Han ble så operert i buken, og måtte feire bursdagen på sykehuset.

Mandag hadde imidlertid prinsen sitt første offisielle oppdrag på over to måneder, og anledningen var utdeling av medaljer i the Royal Society of Edinburgh i Skottland. Et stort pressekorps var møtt fram for å forevige prinsen.

Dronning Elizabeths aldrende ektemann virket både pigg og var i strålende humør, og etter medaljeutdelingen dro han videre til slottet Balmoral, hvor dronning Elizabeth og mange andre medlemmer av kongefamilien oppholder seg, slik tradisjonen er i august.

Det er også ventet at prins Philip og dronning Elizabeth får besøk av hertuginne Kate, prins William og oldebarnet prins Georgie. For Philip blir dette hans første møte med prins George.

Tidligere denne uken var barnebarna prinsesse Eugine og prinsesse Beatrix på besøk.

Den 92 år gamle prinsen er kjent for å være munnrapp og alltid ha en god kommentar på lur. Selv om helsa skranter i den aldrende kroppen skal prinsen være like skarp i hodet som før...

LES OGSÅ: Prins friso døde på slottet


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer