Viste seg igjen etter ansikts-hetsen

Pippa Middleton møtte heftig blitsregn etter tur på byen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har den siste tiden stormet rundt Kate Middletons (30) søster Pippa (28), etter at stjernedesigneren Karl Lagerfeld (78) uttalte at hun burde «gjemme bort ansiktet sitt».

- Kate Middleton har en flott silhuett og hun er den riktige jenta for den gutten. Jeg liker den type kvinner. Jeg liker romantiske skjønnheter. På den andre siden sliter søsteren hennes. Jeg liker ikke søsterens ansikt. Hun burde bare vise rumpa si, sa Lagerfeld.

Pippa skal ifølge kilder ha blitt knust av uttalelsene, og har inntil nå ikke vist seg offentlig. Onsdag kveld viste hun seg imidlertid fram igjen etter en tur på byen i London.

Fotografene hadde møtt opp i hopetall da Middleton gjestet The Groucho Club i Soho, og rundt midnatt forlot hun klubben.

Det var litt av et blitsregn som ventet hertuginnens søster, og fotografene gjorde det de kunne for å få tatt bilder av Pippa, som hadde på seg en sort kjole med hvitt skulderparti for anledningen.

Pippa stoppet kort opp før hun satte seg inn i en ventende bil som kjørte avsted.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg liker ikke søsterens ansikt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer