Prins Harry og hertuginne Meghan:

Viste seg for første gang etter bryllupet

Og det er ingen tvil om at den ferske hertuginnen er populær.

ALLEREDE ET MOTEIKON: Da Meghan Markle, nå kjent som hertuginnen av Sussex, viste seg i et nytt antrekk i dag, krasjet kjoledesignerens nettside. Foto: NTB Scanpix
ALLEREDE ET MOTEIKON: Da Meghan Markle, nå kjent som hertuginnen av Sussex, viste seg i et nytt antrekk i dag, krasjet kjoledesignerens nettside. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag fulgte en hel verden med da prins Harry fikk sin Meghan. Bryllupet ble sett av millioner verden over, og festlighetene etterpå skal angivelig ha vart ut til de små nattetimene.

Man kan derimot ikke feire for alltid. Det er ikke kjent hvor paret planlegger å reise på bryllupsreise, men før den tid skal de tilbake på «jobb». I dag deltok de nygifte nemlig på en lunsj prins Charles arrangerte, i forbindelse med sin kommende 70-årsdag. Og det er ingen liten lunsj de deltar på, selv om prinsen ikke fyller år før i november.

LYKKELIG: Meghan så ut til å være i strålende humør tre dager etter bryllupet. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Meghan så ut til å være i strålende humør tre dager etter bryllupet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hele 6000 mennesker fra forskjellige veldedige organisasjoner prins Charles jobber med er invitert.

Hagefesten gikk av stabelen ved Buckingham palace, og det er første gang det nygifte hertugparet viser seg frem etter lørdag.

Det er også første gang Meghan vil bli adressert som Her Royal Highness, eller Hennes kongelige høyhet på godt norsk, i offentligheten.

Meghan stilte i en blek rosa Flavia dress fra Goat med transparente områder og en matchende rosa hatt fra Philip Treacy som elegant viste frem hennes lekkert oppsatte hår.

Kort tid etter at bildene av Meghan dukket opp, var kjolen, som koster rundt 6.500 norske kroner, utsolgt - og firmaets nettside krasjet, ifølge Sky News.

Saken fortsetter under bildet.

MANN OG KONE: Her er det nygifte ekteparet sammen for å feire prins Charles 70-årsdag tirsdag. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Her er det nygifte ekteparet sammen for å feire prins Charles 70-årsdag tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Minnes ofrene

Selv om den hyggelige feiringen av prins Charles sto i fokus, valgte de inviterte også å fokusere på noe annet. I dag er det ett år siden 22 mennesker ble drept og flere hundre ble skadd da en selvmordsbombe gikk av på en Ariana Grande-konsert i Manchester.

Dette ble derfor markert med ett minutts stillhet under hagelunsjen.

Prins William skal på sin side til Manchester, for å være til stede under den offisielle minnestunden.

Saken fortsetter under bildet.

I GODT SELSKAP: Hertuginne Meghan sammen med svigerforeldrene prins Charles og hertuginne Camilla. Foto: NTB Scapix
I GODT SELSKAP: Hertuginne Meghan sammen med svigerforeldrene prins Charles og hertuginne Camilla. Foto: NTB Scapix Vis mer

Må vente med bryllupsreise

Lørdagens festiviteter er fortsatt friskt i minnet hos fansen. Klokken 20.00 (norsk tid) ankom brudeparet Frogmore House for den store etterfesten, der prins Charles var kveldens vert.

Under den private feiringen, der kun 200 personer var invitert, byttet bruden blant annet til en ny kjole. Den hvite, stroppeløse kjolen er designet av den anerkjente designeren Stella McCartney.

Hun hadde også byttet smykker, til et par øredobber og en nydelig ring med turkis sten. Ifølge Harper's Baazar er ringen fra avdøde prinsesse Diana.

Prins Harry hadde på sin side selv byttet ut uniformen med en smoking.

Ifølge Daily Mail var det - kanskje ikke overraskende - en ekstravagant fest brudeparet hadde stelt i stand. De ekstra festglade skal lørdag ha blitt invitert til nok en etterfest på luksushotellet Chiltern Firehouse i Marylebone, London.

Det var prins Harry som fraktet seg selv og bruden fra dronning Elizabeth sin lunsj og til bryllupsfesten i en Jaguar E-Type Concept Zero, som er en elektrisk bil.

Foreløpig har ikke Kensington Palace annonsert destinasjonen for parets bryllupsreise, men ifølge en kilde til Travel + Leisure, som angivelig skal være fra Kensington Palace, har duoen allerede ha bestemt seg for hvor de vil reise.

ELEKTRISK BIL: Etter lunsjen kjørte prins Harry seg selv og bruden til bryllupsfesten i en Jaguar E-Type Concept Zero. Video: Kensington Palace via CNN Vis mer

LES OGSÅ: Denne detaljen skaper forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer