Viste seg etter bruddet

Prinsesse Madeleine strålte og vinket før bryllupsmiddagen.

FØRSTE BRYLLUPSMIDDAG: Den første av en rekke bryllupsmiddager ble arrangert onsdag kveld på skipet Götheborg. Foto: Stella Pictures
FØRSTE BRYLLUPSMIDDAG: Den første av en rekke bryllupsmiddager ble arrangert onsdag kveld på skipet Götheborg. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Onsdag kveld var det klart for den første av flere bryllupsmiddager i den svenske kongehus. Og for første gang siden bruddet mellom Prinsesse Madeleine og Jonas Bergström, var prinsessen med i et offisielt sammenheng.

Like etter klokken 18 ankom kong Carl Gustaf, dronning Silvia, kronprinsesse Victoria, prinsesse Madeleine, Daniel Westling og prins Carl Philip skipet Götheborg, der middagen skulle avholdes.

Ifølge Aftonbladet.se var besetningen kledd i klær fra 1700-tallet. Madeleine var kledd i en beige jakke over en sort kjole.

Og prinsessen smilte tappert til folkemengden og pressen som hadde møtt opp for å få et glimt av kongefamilien, og spesielt kronprinsesse Victoria, som gifter seg til helgen.

20 minutter etter at kongefamilien hadde ankommet skipet, kom to busslaster med middagsgjestene.

Den svenske avisen skriver at dagens meny bestod av skånsk spedgrisside, røkt abborfilet og innbakt sild.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ingrid Alexandra blir brudepike