FYRSTELIG  BADEFEIRING:  Alpinisten Aksel Lund Svindal og snøbrettkjøreren Andreas Ygre Wiig var i tillegg til fyrst Albert blant gjestene på 50-års festen. Og alle storkoste seg med bading. Foto: Andreas Fadum
FYRSTELIG BADEFEIRING: Alpinisten Aksel Lund Svindal og snøbrettkjøreren Andreas Ygre Wiig var i tillegg til fyrst Albert blant gjestene på 50-års festen. Og alle storkoste seg med bading. Foto: Andreas FadumVis mer

Viste muskler og mage på beach-party

Fyrst Albert nølte ikke med å slå seg løs i det norske sommerværet i Kragerø. Se bildene!

Se flere bilder nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Jan Kvalheim (50) har to ganger deltatt i OL, og har flere titler som europeisk mester, samt vært med i «Mesternes Mester». Hans lidenskap for volleyball har ført til hans vennskap med fyrst Albert (55) og fyrstinne Charlene (35). Da Kvalheim feiret bursdagen sin på Kragerø Resort var fyrsteparet hjertelig til stede og deltok i både volleyballkamp
og påfølgende bading.

Snill og ærlig
– La oss ikke snakke om meg – det er Jan denne dagen handler om, sier Albert til Se og Hør, og skryter av jubilantens kvaliteter:

– Han er veldig snill. En ærlig fyr du kan stole på, sier fyrsten. I en lånt yacht la Jan Kvalheim og hans celebre gjester ut på en tur i den vakre skjærgården på formiddagen.

– Det er helt nydelig her! Vi ankom i går, og så langt har det vært et fantastisk opphold, sier fyrstinne Charlene til Se og Hør, etter at følget har lagt til land.

Moro
– Det er vidunderlig å være sammen med venner, i slike flotte omgivelser, supplerer Albert.

Fyrsten viste gode ferdigheter da det var tid for en volleyballturnering. Charlene derimot holdt seg på sidelinjen, og fotograferte begivenhetene ivrig.

– Det var moro å se på gutta. Jeg klarer ikke spille selv, jeg er for klumsete, forteller Charlene, som valgte å trekke seg tidlig tilbake til hotellrommet.

– Jeg var sliten, det er altfor avslappende her, smiler den vakre fyrstinnen til Se og Hør.

Minne for livet
Jubilanten selv var også et eneste stort smil:

– Det har vært en herlig dag, og kommer til å være et minne for livet. Nå ser jeg fram til en magisk kveld. Dette har definitivt vært den beste bursdagen i mitt liv!

SLO SEG LØS PÅ VANNET: Fyrst Albert så ut til å stortrives i de uformelle omgivelsene. Foto: Andreas Fadum
BADEGLAD: Fyrst Albert brydde seg ikke om at vannet var noe kjølig. Foto: Andreas Fadum
HOPPET I DET VÅTE ELEMENT: Fyrst Albert moret seg kongelig fra bryggekanten. Foto: Andreas Fadum
GJESTER: Alpinisten Aksel Lund Svindal og snøbrettkjøreren Andreas Ygre Wiig var også med på 50-års festen. Foto: Andreas Fadum
TESTET VOLLEYBALLBANEN: Fyrst Albert viste også frem sine kunster på sandvolleyballbanen i Kragerø. Foto: Andreas Fadum
DUKKERT: Andreas Ygre Wiik har tatt seg en dukkert. Foto: Andreas Fadum
PÅ BRETT: Aksel Lund Svindal er på padle-trenden. Foto: Andreas Fadum
SLO TIL: Marion Ravn på volleyballbanen. Foto: Andreas Fadum