PRIKKETE KJOLE: Under et representasjonsoppdrag til Hertfordshire i dag viste Kate fram sin stadig voksende babymage. Foto: All Over Press
PRIKKETE KJOLE: Under et representasjonsoppdrag til Hertfordshire i dag viste Kate fram sin stadig voksende babymage. Foto: All Over PressVis mer

Viste magen i billigkjole

Hertuginnen overrasket i kjole til 350 kroner.

SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate har vært ute på oppdrag igjen - og nå er babymagen større enn noen gang. Kate er i sin sjette måned - og det synes på bildene.

Den britiske hertuginnen var før graviditeten syltynn, men nå har hun fått flotte frodige former. Det er fra hoffets side sagt at hertuginnen nedkommer i juli, men mange briter tror hoffet har lagt inn en finte med god margin, og at hun trolig nedkommer før.

Under besøket til Warner Bros Studio i Herefordshire strålte hun i prikkete hvit kjole, som ikke overlot noe til fantasien. Babymagen buler ut, og fødselen nærmer seg med altså med stormskritt.

Også prins Harry var med på besøket, og den kjekke prinsen har fortsatt draget på ungjentene, som hadde tatt oppstilling utenfor for å få et glimt av sitt store idol.

Nylig ble det kjent at Harry er gifteklar, men at hans nye kjæreste på 24 år synes det er for tidlig.

Kjolen som Kate brukte koster bare 350 kroner, og er fra billigkjeden Topshop. Jakken er fra Ralph Lauren.

De kongelige fikk blant annet se kostymer fra Batmanfilmen "The Dark Knight Rises", samt vandre omkring i rom som ble brukt under innspillingen av Harry Potter-filmene.

Da William og Harry fikk se en Batmobile-motorsykkel hvisket William til Harry:

- Vi burde lånt den i helga...

PS: Prins William er kjent for å "stikke av" hjemmefra på motorsykkel. Da kan han ferdes i Londons gater anonymt, ettersom ingen kjenner han igjen med hjelm på hodet.

LES MER: Slottsplassen stenges i mai