Peter Phillips:

Viste frem kjæresten for første gang

Peter Phillips er blitt sammen med søsterens venninne.

OVERRASKET: Lindsay Wallace og Peter Phillips viste seg offentlig sammen for første gang. Foto: David Davies/Pa Photos/NTB
OVERRASKET: Lindsay Wallace og Peter Phillips viste seg offentlig sammen for første gang. Foto: David Davies/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Det kan være vanskelig å holde styr på alle medlemmene i den britiske kongefamilien. De siste dagene har vi imidlertid fått se flere av dem i forbindelse med feiringen av dronning Elizabeths (96) 70 år på tronen.

En som kanskje er forholdsvis ukjent for noen, er Peter Phillips (44), som er dronningens eldste barnebarn. Han er sønn av prinsesse Anne (71) og Mark Phillips (73). Foreldrene var gift fra 1973 til 1992.

Skilsmisse

For to år siden fikk Peter enorm oppmerksomhet da det ble kjent at han og kona Autumn Phillips (44) skulle skilles etter 12 år.

De to møtte hverandre for første gang i 2003, men det var ikke akkurat kjærlighet ved første blikk. De forlovet seg først sommeren 2007, etter å ha vært frem og tilbake i flere år. Året etter ga de hverandre sitt ja, før de som nevnt gikk hver til sitt for to år siden.

EKSPAR: Autumn og Peter i 2019, året før de gikk hver til sitt. Foto: Alastair Grant/AP/NTB
EKSPAR: Autumn og Peter i 2019, året før de gikk hver til sitt. Foto: Alastair Grant/AP/NTB Vis mer

Eksparet har døtrene Savannah (11) og Isla (10) sammen.

Nå kan imidlertid 44-åringen avsløre at lykken smiler for han igjen etter skilsmissen.

JUBILEUM: Dronning Elizabeth (96) feirer platinajubileum. Torsdag er det 70 år siden hun inntok den britiske tronen. Vis mer

Ny kjæreste

I forbindelse med feiringen av dronning Elizabeth viste han nemlig frem kjæresten Lindsay Wallace (40) flere ganger, skriver blant andre Daily Mail.

Paret så blant annet konserten utenfor Buckingham Palace sammen, men dukket også opp side om side på The Epsom Derby. Sistnevnte arrangement var første gang paret viste seg offentlig sammen.

NYTT PAR: Lindsay og Peter med sistnevntes mor, prinsesse Anne, under Epsom Derby. Foto: Dave Shopland/Shutterstock/NTB
NYTT PAR: Lindsay og Peter med sistnevntes mor, prinsesse Anne, under Epsom Derby. Foto: Dave Shopland/Shutterstock/NTB Vis mer

Ifølge den britiske tabloidavisen er 40-åringen en familievenn som blant annet gikk på skole med Zara Tindall (41), Peters lillesøster.

Hun skal også ha vært til stede da Zara giftet seg med Mike Tindall (43) i 2011.

LES OGSÅ: Viste sin kjærlighet med spesiell detalj

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer