Peter Phillips:

Viste frem kjæresten for første gang

Peter Phillips er blitt sammen med søsterens venninne.

OVERRASKET: Lindsay Wallace og Peter Phillips viste seg offentlig sammen for første gang. Foto: David Davies/Pa Photos/NTB
OVERRASKET: Lindsay Wallace og Peter Phillips viste seg offentlig sammen for første gang. Foto: David Davies/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Det kan være vanskelig å holde styr på alle medlemmene i den britiske kongefamilien. De siste dagene har vi imidlertid fått se flere av dem i forbindelse med feiringen av dronning Elizabeths (96) 70 år på tronen.

En som kanskje er forholdsvis ukjent for noen, er Peter Phillips (44), som er dronningens eldste barnebarn. Han er sønn av prinsesse Anne (71) og Mark Phillips (73). Foreldrene var gift fra 1973 til 1992.

Skilsmisse

For to år siden fikk Peter enorm oppmerksomhet da det ble kjent at han og kona Autumn Phillips (44) skulle skilles etter 12 år.

De to møtte hverandre for første gang i 2003, men det var ikke akkurat kjærlighet ved første blikk. De forlovet seg først sommeren 2007, etter å ha vært frem og tilbake i flere år. Året etter ga de hverandre sitt ja, før de som nevnt gikk hver til sitt for to år siden.

Eksparet har døtrene Savannah (11) og Isla (10) sammen.

Nå kan imidlertid 44-åringen avsløre at lykken smiler for han igjen etter skilsmissen.

Ny kjæreste

I forbindelse med feiringen av dronning Elizabeth viste han nemlig frem kjæresten Lindsay Wallace (40) flere ganger, skriver blant andre Daily Mail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer