Viste frem forloveden i barnedåp

Kronprinsen Guillaumes forlovede debuterte i den svenske prinsessens dåp.

NYFORLOVET: Kronprins Guillaume fra Luxembourg tok med seg forloveden Stephanie de Lannoy for første gang i offisiell sammenheng til dåpen i Sverige.  Foto: NTB SCANPIX
NYFORLOVET: Kronprins Guillaume fra Luxembourg tok med seg forloveden Stephanie de Lannoy for første gang i offisiell sammenheng til dåpen i Sverige. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag flokket kongelige fra hele europa til Sverige da lille prinsesse Estelle ble døpt. En av de inviterte er kronprins Guillaume (30) som kom sammen med sin forlovede hertuginne Stéphanie de Lannoy (27).

I april ble det annonsert at det går mot kongelig bryllup i lilleputtstaten, som vil finne sted 20. oktober.

Guillaume var tidligere sammen med norske Pia Haraldsen (31) som han møtte da kronprins Haakon og Mette-Marit giftet seg sommeren 2001.

Mange håpet da at Haraldsen ville bli Luxembourgs nye storhertuginne, men forholdet tok slutt etter to år. Pia er fortsatt god venn med kronprinsen og ønsker ham lykke til.

- Jeg har ringt og gratulert ham med forlovelsen. Det er hyggelig for ham og jeg ønsker han og Stéphanie all hell og lykke, har Pia tidligere sagt til Seoghør.no.

Haraldsen forteller at Guillaume ble glad for lykkeønskningen, men vil ikke si om hun er bedt i det kongelige bryllupet.

Hun tror imidlertid at han blir en god ektemann.

- Guillaume er snill, hyggelig og jordnær, og jeg er sikker på at han vil bli en meget bra ektemann, har programlederen tidligere sagt til Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ferdig med kongefamilien  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer