CHANEL i SORT, BEIGE OG BLÅTT: Dronning Sonja hadde med seg tre vatterte Chanel-vesker i skinn til Nordland. Foto: Stella Pictures
CHANEL i SORT, BEIGE OG BLÅTT: Dronning Sonja hadde med seg tre vatterte Chanel-vesker i skinn til Nordland. Foto: Stella PicturesVis mer

Viste frem Chanel-vesker til 45 000

Dronning Sonja fant veskebalansen med eksklusive Chanel under fylkesturen til Nordland.

SEHER.NO: Dronning Sonja (70) fikk mange komplimenter for sin sporty eleganse da hun sammen med kong Harald (71) dro på fylkestur til Nordland i forrige uke.

Vår stilsikre dronning nærmer seg 71 år, men vet å kle seg moteriktig. Og at hun har sansen for det eksklusive motehuset Chanel er det i hvert fall ingen tvil om!

Under oppholdet i Nordland viste Sonja seg flere ganger i både solbriller og sko fra det franske moteimperiet. Men det var Dronningens samling av eksklusive Chanel-vesker som var mest imponerende!

Sonja hadde nemlig pakket med seg Chanel-vesker i tre forskjellige farger og hadde dermed alltid en skulderveske som stod i stil til hennes mange antrekk. Men det koster å følge med på motene...

Hver av veskene har nemlig en pris på nærmere 15 000 kroner, og med en i beige, en i sort og en i blått hadde Sonja med seg Chanel-vesker for 45 000 kroner til Nordland!

Men med en apanasje på drøyt åtte millioner kroner i året har vel kongeparet råd til å unne seg litt luksus en gang i blant?

SE OGSÅ: Mette-Marits flotte forvandling

FRANSK VESKELUKSUS: Dronningen hilser på de fremmøtte i Træna med Chanel-veske i sort skinn med dusk og klassisk skulderstropp. Foto: Stella Pictures
FAVORITTEN? Chanels "Sac classique a rabat" er en tidløs klassiker som aldri går av moten. Vår flotte dronning har den i flere farger. Foto: Stella Pictures.
EKSKLUSIV OG ELEGANT: I Lovund kommune valgte Sonja sin blå Chanel-veske. Foto: SCANPIX
LYS OG LEKKER: Den beige veske passer ypperlig til Dronningens sporty, men elegante bukseantrekk. Foto: Stella Pictures
DYR DESIGN: Den lille Chanel-vesken har en pris på nærmere 15 000 kroner. Foto: Stella Pictures