Viste frem babymagen i trendy mammakjole

Kort tid etter krasjet designermerkets hjemmeside og plagget er nå utsolgt.

STAS FOR STORE OG SMÅ: Hertuginne Kate ble møtt av en stor forsamling unge elever, lærere og fotografer da hun besøkte Barlby Primary School i Notting Hill denne uken.
 Foto: Neil Warner /  Splash News/ All Over Press
STAS FOR STORE OG SMÅ: Hertuginne Kate ble møtt av en stor forsamling unge elever, lærere og fotografer da hun besøkte Barlby Primary School i Notting Hill denne uken. Foto: Neil Warner / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I september kom den gledelige nyheten om at hertuginne Kate (33) og prins William (32) venter barn nummer to.

Onsdag gjorde den vordene moren årets første offisielle oppdrag under et besøk på en barneskole i London, og den lille babymage kunne tydelig skimtes da hun hilste på spente lærere og elever.

Kate hadde for anledningen på seg en moteriktig A-formet marineblå tweed-kjole fra det eksklusive merket Madderson. Plagget har en verdi på rundt 5000 kr, melder Express.co.uk.

Få timer etter at bilder av Kate i den 60-tallsinspirerte kreasjonen ble postet online, forsvant kjolen i en rasende fart fra butikkenes hyller - samtidig som nettsiden krasjet.

«Dette plagget er for øyblikket ikke tilgjengelig», står det på websiden deres.

Kate har blitt hyllet for sin moteriktige stil gjennom begge svangerskapene, og traff spikeren på hodet nok en gang under skolebesøket.

Saken fortsetter under bildet.

KJOLEN ER UTSOLGT: Det eksklusive britiske merket Madderson er spseielt kjent for sin mammakolleksjon, og etter at Kate viste seg i denne ullkjolen onsdag har salget tatt helt av. Foto: All Over Press/FameFlynet
KJOLEN ER UTSOLGT: Det eksklusive britiske merket Madderson er spseielt kjent for sin mammakolleksjon, og etter at Kate viste seg i denne ullkjolen onsdag har salget tatt helt av. Foto: All Over Press/FameFlynet Vis mer

Elevene ved Barlby barneskole hilste hertuginnen med selvlagde flagg og tegninger, samt en stor «Velkommen»-plakat da hun ankom skolen.

33-åringen tok seg god tid til å snakke og si hei til barna som i tillegg hadde pyntet klasserom med blomster og fargerike tegninger.

Da Kate entret skolen reiste både lærere og elever seg og klappet mens hun vinkende fant sin vei til scenen for å si noen ord.

Kensington Palace postet selv flere bilder av hertuginnens skolebesøk på sin egen Instagram-profil.

 

Kate har termin i april - og blir dermed tobarnsmamma før eldstemann George er fylt 2 år. Han ble født 22. juli 2013.

LES OGSÅ: Spekulerer i tvillinger for Kate og William

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer