Meghan Markle:

Viste frem babymagen i billig-kjole

Men hertuginnen måtte tåle å bli kalt «feit» under besøket!

BESØKTE DYREBESKYTTELSE: Hertuginne Meghan var nylig på besøk hos The Mayhew Animal Home, og der fikk hun en nokså uvanlig kommentar. Foto: NTB scanpix
BESØKTE DYREBESKYTTELSE: Hertuginne Meghan var nylig på besøk hos The Mayhew Animal Home, og der fikk hun en nokså uvanlig kommentar. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Gravide hertuginne Meghan (37) er for tiden ofte ute og farter på ulike kongelige ærend. Nylig var hun på besøk hos dyrebeskyttelsen The Mayhew Animal Home i London, for å møte de ansatte og frivillige i organisasjonen.

Ifølge People fikk hertuginnen innsyn i en rekke prosjekter som drives av veldedighet under besøket, designet for å forbedre livene til dyr og eiere.

Noen av prosjektene innebærer terapitimer for dyr, arbeid med hjemløse og deres kjæledyr, samt internasjonale prosjekter som for eksempel vaksiner mot rabies for hunder i Kabul, ifølge nettstedet.

Hertuginnen, som selv er en stolt hundeeier, benyttet også anledningen til å holde en av valpene som har blitt reddet av dyrebeskyttelsen.

HUNDEELSKER: Hertuginne Meghan tok seg tid til å kose med en av valpene som holder til hos dyrebeskyttelsen. Foto: NTB scanpix
HUNDEELSKER: Hertuginne Meghan tok seg tid til å kose med en av valpene som holder til hos dyrebeskyttelsen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dristig kommentar

Oppsiktsvekkende nok var det ikke hertuginnen som fikk oppmerksomheten denne gangen, men den jamaicanske kvinnen Peggy Mc Eachrom.

Hun fikk nemlig anledningen til å slå av en prat med Meghan, og klarte ikke dy seg med å komme med et dristig kompliment.

- For en nydelig dame du er. Gud velsigne deg, sa Mc Eachrom, og la til:

- Og du er en feit dame.

Hertuginne Meghan skal ha respondert med latter og svart:

- Jeg tar den!

- TJUKK DAME: Da Hertuginne Meghan av Sussex besøkte et eldresenter onsdag, kom en av beboerne med en kommentar som har fått mye oppmerksomhet. Video: NTB Vis mer

Mc Eachrom hadde også en formening om hvilket kjønn prins Harry og hertuginne Meghan venter. Hun var nemlig sikker på at paret venter en gutt.

- Å? Tror du at det kommer til å bli en gutt. Det er en overraskelse, vi vet ikke hva vi venter. Jeg spør alle hva de tror, og alle har en veldig sterk formening om det, svarte Meghan, ifølge nettstedet.

Iført billig-kjole

Den vordende moren hadde kledd seg i beige for anledningen, med en strikket kjole fra Hennes & Mauritz, en lang kasjmirjakke designet av Armani, veske fra Stella McCartney og matchende sko.

Nylig fikk hertuginnen for øvrig kritikk for å ha iført seg et svært kostbart antrekk da hun var ute på oppdrag.

Da 37-åringen gjestet veldedighetsorganisasjonen Smart Works for å gi motetips til arbeidsløse kvinner, mente flere av Daily Mails lesere at det var lite taktfullt å iføre seg et antrekk med en prislapp på over 57 000 kroner.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VISTE FREM MAGEN: Hertuginne Meghan strålte på vei ut fra besøket hos The Mayhew Animal Home. Foto: NTB scanpix
VISTE FREM MAGEN: Hertuginne Meghan strålte på vei ut fra besøket hos The Mayhew Animal Home. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lindenskap for hunder

Før 37-åringen flyttet til London, hadde hun selv to hunder som var blitt reddet av dyrebeskyttelsen. Hunden Guy ble med i flyttelasset til hertuginnen, men hunden Bogart ble omplassert hos gode venner.

Guy er blant annet blitt observert sammen med dronning Elizabeth (92), og ifølge flere utenlandske medier, blant annet Harper's Bazaar, slo hunden følge med dronningen til Windsor før bryllupet.

Meghans lidenskap for hunder skal ha bidratt til å styrke forholdet til ektemannens bestemor, dronningen.

GLAD I HUNDER: Dronning Elizabeth var 18 år gammel da hun fikk sin første hund. Foto: NTB Scanpix
GLAD I HUNDER: Dronning Elizabeth var 18 år gammel da hun fikk sin første hund. Foto: NTB Scanpix Vis mer

92-åringen har hatt en rekke hunder opp gjennom årene, og fikk sin første hund da hun var 18 år gammel.

Alle hennes hunder har vært av rasen Welsh corgi pembroke, som har vært i den britiske kongefamilien i en årrekke.

Fikk hund sammen

Det amerikanske nettstedet People avslørte i september at hertugparet hadde gått til anskaffelse av et nytt «familiemedlem», nemlig en hundevalp. Duoen skal ha adoptert en labrador i begynnelsen av sommerferien.

Navnet på Meghan og Harrys firbeinte familiemedlem er ikke kjent, men flere medier, deirblant Daily Mail, skrev at den fikk navnet «Oz».

Det ble blant annet spekulert i om navnet var inspirert av turen hertugparet var på til Australia i oktober, der de åpnet «Invictus Games» i Sydney.

Australia blir nemlig i mange sammenhenger omtalt som «Oz», som en forkortelse på uttrykket «Aussie», som igjen kommer fra «Australia».

En kilde nær paret uttalte til People at valpen har vært med Harry og Meghan både til Cotswolds og rundt ved Nottingham Cottage, hvor paret bor.

I oktober ble imidlertid navnet til hunden avkreftet av hertuginnen selv, etter et besøk hos Survivors Network i Sussex med prins Harry. Så det er fortsatt uvisst hva navnet på hertugparets hund er.

LES OGSÅ: Meghans strenge krav til prins Harry

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer