Viste fram tatoveringen på den kongelige løperen

Det var ikke bare kjolen som vakte oppmerksomhet, da prins Carl Philips forlovede, sofia Hellqvist, ankom idrettsfesten.

SOLTEGN: Sofia Hellqvist har flere tatoveringer, og viser dem gjerne fram. På den svenske idrettsgallan fikk vi et gjensyn med dette soltegnet på ryggen. Foto: Stella Pictures
SOLTEGN: Sofia Hellqvist har flere tatoveringer, og viser dem gjerne fram. På den svenske idrettsgallan fikk vi et gjensyn med dette soltegnet på ryggen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at prins Carl Philip forlovet seg med Sofia Hellqvist i fjor sommer, har hun vært med på en rekke representasjonsoppdrag.

Og den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren har virkelig tilpasset seg det kongelige liv!

I går mandag kom hun til den svenske Idrettsgallaen sammen med sin prins, iført en eksklusiv designerkjole i sort og hvitt fra BCBG Maxazria, oppsatt hår og glitrende smykker. Hun formelig strålte av lykke!

Det er likevel en detalj som avslører fortiden - nemlig soltatoveringen som kom tydelig fram i kjolen med åpen rygg.

LYKKELIG: Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist offentliggjorde forlovelsen 27. juni i fjor. Bryllupet står 13. juni i år.  Foto: TT NYHETSBYRÅN
LYKKELIG: Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist offentliggjorde forlovelsen 27. juni i fjor. Bryllupet står 13. juni i år. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer

Selv om hun ikke er den første kongelige med tatovering, kan man ikke si at det er spesielt vanlig i de kretser. Sofia gjør imidlertid ikke noe for å skjule sin på ryggen, og fremmet den heller med antrekket!

Hun er åpenbart trygg på seg selv, Carl Philips kjærlighet og sin plass i sine nye svigerfamilie,  og i programmet «Året med kungafamilien» på SVT sa hun rett ut at hun ikke angrer på noe av det hun har gjort tidligere.

– Det har blitt skrevet om det i mange år. Noe jeg synes er ganske leit. For meg er det ti år siden. Jeg har gått videre i livet. Jeg angrer ingenting, det har formet meg som person, forteller Sofia for åpent kamera.

FIKK SKRYT: Debuten ved nobelfestligheten, ble av mange sett på som Sofias virkelige debut. Det greide hun med bravur! Foto: Stella Pictures
FIKK SKRYT: Debuten ved nobelfestligheten, ble av mange sett på som Sofias virkelige debut. Det greide hun med bravur! Foto: Stella Pictures Vis mer

Selv om kritikken haglet da det ble kjent at prinsen hadde en romanse med en tidligere «Paradise Hotel»-deltager og undertøysmodell, har Sofia vokst seg på den svenske folk. Med sin trygghet og sjarm, har hun overbevist for lengst.

- Sofias nobeldebut gikk utmerket! Hun oppførte seg plettfritt og viste virkelig at hun er Sveriges neste prinsesse, uansett hvilken tittel kongen vil gi henne i forbindelse med bryllupet, sa Svensk Damtidnings kongeekspert til Se og Hør i forbindelse med nobelfestlighetene i desember.

Det er heller ikke til å komme bort i fra at det svenske folk aldri før har sett prinsen lykkeligere. Selv forklarer han det med at Sofia gjør ham trygg:

– Det er en enorm trygghet i det, en følelse som jeg ikke har kjent før. Jeg har jo vært med mine foreldre, og mine søstre har hatt sine menn. Nå har jeg endelig min elskling, min trygghet, har prins Carl Philip uttalt i et intervju med Dalarna Tidning.

 

Les også: Viste fram babymagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer