Prinsesse Sofia

- Visste ikke om jeg kom til å klare det

Prinsesse Sofia åpner seg om den vanskelige tilværelsen som kongelig.

PRINSESSE PÅ PRØVE: Prinsesse Sofia av Sverige forteller i et nytt TV-program at det ikke alltid har vært like enkelt å være henne. Tidvis har tvilen vært stort, og det har vært vanskelig å finne en god balanse. Foto: NTB scanpix
PRINSESSE PÅ PRØVE: Prinsesse Sofia av Sverige forteller i et nytt TV-program at det ikke alltid har vært like enkelt å være henne. Tidvis har tvilen vært stort, og det har vært vanskelig å finne en god balanse. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I 2014 ble det kjent at den svenske prinsen Carl Philip (39) endelig hadde funnet sin utkårede. Den da 35 år gamle prinsen var kjent for å trave på byen, og det var forventet at han skulle slå seg til ro.

Hans valg av make var derimot nokså utradisjonelt. Da han forlovet seg med Sofia Hellqvist (34), etter flere år som av-og-på-kjærester, fikk trolig enkelte bakoversveis. Hun hadde nemlig en fortid som deltaker i den utskjelte realityserien «Paradise Hotel». Gjennom årene har hun likevel klart å riste stempelet av seg.

Den 13. juni 2015 giftet hun seg med prinsen i Stockholm. De sa begge «ja» da presten i Slottskyrkan spurte om de ville dele resten av sitt liv sammen. Det har imidlertid ikke alltid vært like enkelt å være prinsesse.

- Kjempevanskelig

Det avslører Sofia nå, i et nytt TV-program.

- Det har vært kjempevanskelig. For noen år siden visste jeg ikke om jeg kom til å klare dette, sier hun i «Året med kongefamilien 2018», programmet som skal sendes på SVT, ifølge Aftonbladet.

Det har altså gått tre år siden Sofia ble prinsesse av Sverige, og ble en del av en helt annen realitet enn den hun kjente fra før. Flere omtalte henne blant annet som falsk og kynisk etter deltakelsen i «Paradise Hotel».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer