Viser videoklipp at babyen sparker?

Gravide kronprinsesse Victorias mage får Aftonbladet til å lure.

KONSENTRERT: Kronprinsesse Victoria avslørte ikke med en mine at babyen i magen hennes sparket under Nobel-festen i Stockholm lørdag. Men SVT og Aftonbladet mener at et videoklipp av den gravide prinsessens mage indikerer at det var dét som skjedde...  Foto: All Over Press
KONSENTRERT: Kronprinsesse Victoria avslørte ikke med en mine at babyen i magen hennes sparket under Nobel-festen i Stockholm lørdag. Men SVT og Aftonbladet mener at et videoklipp av den gravide prinsessens mage indikerer at det var dét som skjedde... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Under Nobelfesten i Stockholm rådhus lørdag var alles øyne på Sveriges kronprinsesse Victoria (34). 

Den gravide prinsessen strålte i en fotsid aftenkjole fullstendig dekket med midnattsblå paljetter, som fremhevet hennes voksende mage. Men det var visst flere som kjempet om oppmerksomheten under banketten.

Den svenske avisen Aftonbladet skriver at man tydelig kan se voldsom aktivitet under kronprinsessens kjole, og ifølge avisen identifiserer SVT-eksperten Ebba von Sydow bevegelsene som babyspark!
 
- Et klart og tydelig babyspark, skriver hun på sin blogg.

SVT filmet nemlig live under Nobel-arrangementet. Omtrent 30 sekunder ut i klippet på Aftonbladets nettsider kan man skimte noen underlige bevegelser i kronprinsesse Victorias mage.

Om det kun skyldes at kronprinsessen, som har termin i mars, trekker pusten ekstra dypt mens hun synger, eller om det faktisk er babyen som sparker, er vanskelig å si helt sikkert.

Se Aftonbladets klipp her og døm selv!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Feiret jul med a-ha og halvnakne   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer